Se olis sitten viikonloppu alkamassa taas. Tämä perjantai-ilta on ehkä se paras hetki, vapaat edessä. Meillä on harvinainen viikonloppu tulossa, molemmilla molemmat päivät vapaata eikä mitään suunnitelmia. Saas nähdä mitä keksitään. Saadaan vaikka tapella koko viikonloppu yhdessä.. ;)

Pitää alkaa jo suunnittelemaan noitten penskojen synttäreitä. Hyvä kun ovat molemmat lokakuussa niin saadaan kerran vuodessa rytinällä kahvitella kaikki. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Tänä vuonna juhlitaan neljänä päivänä. Lasten omat kaverisynttärit molemmilla. Sitten kahtena päivänä vähän porrastetusti kutsutaan sukulaiset ja ystävät, kummit ja kaimat. Mä kyllä oikeasti ihan tykkään suunnitella tarjottavia ja leipoakin niitä. Lasten kaverisynttärit on vaan melko touhua. Tyttelin synttärit on vielä ihan kakkupala, mutta pojalla onkin hankalampi keissi. Kavereita on paljon, pitääkö kutsua koko luokka ja jos ei niin kuka jää pois, kutsutaanko joku joka on kutsunut meidän pojan, mutta eivät erityisesti kaveeraa vaikka ovat samalla luokalla.. viimeksi oli muistaakseni 8 lasta ja touhu oli melko mahdotonta. Ei voida olla ulkona kun on lokakuu. Viimeksi poikakin ihan hermostui sitä meteliä. Ja mä en keksi millään mitään ohjelmaa niille, että keskittyisivät johonkin. Pelit ja legot ei varmaan pitkään riitä. Sitten laskeskeltiin noita keilaamo/megazone/sporttisynttäreitä, niin noin 170-190 egee tulis jos olis 10 lasta. Ne Vauhtiketun sporttisynttärit on tosi kivat ja tarjottavatkin on hyvät, mutta hinta kyllä tuntuu meidän muutenkin ontuvassa budjetissa. Jos tätä blogia nyt joku lapsellinen lapsekas lukee niin ideoita otan vastaan. Joko kotiohjelmaa tai jos olis jossain halpaa synttäripaikkaa. Tytön synttärit on helpot, ei halua kuin muutaman vieraan ja niiden touhut on niin eri kuin nämä poikain melskeet.

Mulle kävi tänään aika outo tilanne. Poitsu lähti miehen kanssa pyöräilemään ja tytöllä oli kaveri kylässä. Mulla ei ollut mitään tekemistä!! Mies oli imuroinutkin ja keittiö oli siisti. Jotain pölyjä olis tietty voinut pyyhkiä mutta en viitsinyt. Siivosin sitten yhden kaapin. Näitä hetkiä ei usein satu. Ja mitä sitten tulee tehtyä, siivottua! Ihan hölmöä. Viimeksi kun näin meinasi käydä niin lähdin puolukkaan herkkuserkun metsään. Täytyy varmaan alkaa kehittelemään kotiin jotain puuhaa. Ajattelin, että voisi vaikka alkaa neulomaan jotain. Tai piirtämään.. hmm. Onko uusi aikakausi kolkuttelemassa ovelle?

Lapset puuhastelee yläkerrassa omiaan, telsusta tulee lentopalloa (boring), mä sit vaan dataan kun ei muutakaan nyt ole puuhaa. Otin perjantaipullon jääkaapista (Upcider perry). Leppoisaa viikonloppua odotellessa. Sellaista toivon teillekin!