Ei täällä mitään ihmeellistä ole tapahtunut. Ihan kotielämää vaan. Pakkanen paukkuu ja sisällä ollaan vähän enemmän kuin yleensä, mutta toistaiseksi se ei ole liikaa ressannut. Tänään hokasin, että pakkanen on laskenut, ja mentiin muksujen kanssa pian ulos. Mentiin sitten naapurin pihaan leikkimään ja oli tosi mukavaa. Olenkin nyt tutustunut pariin tosi mukavaan perheeseen tässä naapurustossa, ja se on ihana juttu arkitouhujenkin kannalta! Sainpa kerran toisen näistä naapurin rouvista lähiravintolaankin yhdelle ihan ex tempore :)

Niin, että verkostoitumista on tapahtunut. Lasten kanssa on kotona mukavaa. Pyykinpesusta on tullut ihan intohimo, kotia jaksaa hoidellakin hyvin kun on aikaa ja kun on pikkuapulaisiakin :)

Poika on edelleen nyt käynyt hoidossa maanantait ja tiistait. Tykkää kovasti. Nyt sitten kuitenkin kun Nokia-lisää ei enää saa kuten ennen, niin se pojan hoito syö meiltä aika ison köntän tuista. Joten toukokuun loppuun on nyt sitten tuo hoito enää. Sitten kesä me touhuillaan omiamme (eli seuraa kaivataan, ettei mökkihöperöidytä kaikki tänne) ja syksyksi ilmoitin pojan tänne Nokialle leikkikerhoon kahtena päivänä viikossa. Paikka on sama kuin missä nyt käydään perhekerhossa, ja ohjaajat samoja, joten voisi ajatella, että kerhon aloittaminen ei välttämättä (?) olisi kovin stressaava juttu. Vaan saapi nähdä.

Poitsun korva-asiat vähän jänskättää. Kolme kuuria söi korvatulehdukseen ja edelleen on eritettä korvassa. Tai oli noin kuukausi sitten. Poika on sitten saanut nenäsuihkeita ja puhallellut sellaiseen nenäilmapalloon saadakseen röörit auki ja eritteet korvasta pois. Jos eivät näillä keinoin tule, niin mitäs sitten..putkitus...? Ääk. Toivottavasti ei tarttis. Viikon päästä on lääkäri taas, katsotaan mitä se sanoo sitten.

Perhekerhossa ollaan käyty, kirppiksillä olen ramppaillut ja tehnyt tosi hyviä löytöjä. Ollaan löhötty, siivottu, kyläilty, otettu vieraita vastaan, tytteli sairasteli jonkun ihme kuumetaudin, mitäs muuta.. sellaista perussettiä.

Huomenna tyttelillä on ihan ensimmäinen kampaaja-aika! Tukka on jo sellainen ruuhkatukka niin täytyy sitä vähän siistiä. Pojan tukan mä ajelen koneella vaihtelevalla menestyksellä, mutta tytön tukkaa en uskalla leikellä..siitä ei kyllä hyvä heiluis.

Niin, ja mukavaa vapaa-ajan vietettä tiedossa myös. Lauantaina sisko tulee miehensä kanssa hoitamaan meidän pikku mussukoita ja minä ja miekkonen mennään serkkuherkkuni ja miehensä kanssa syömään Coussiccaan ja sitten leffaan katsomaan Napapiirin sankarit. Tosi mukava juttu!

Tätä se on arki sitten. Ihan parhautta!