Kun nyt tuli noottia niin kirjoitanpas mitä sylki suuhun/sormiin tuo :)

Päivän kuumin uutinen: Poika on nyt saanut lahjaksi ja ostanut omilla synttärirahoillaan pikkulegoja. Meillä on nyt poliisiauto, Starwars-alus (starswors-alus pojan mielestä), talo ja ninjago-legopakkaukset. Ai että poitsu on taitava kokoamaan niitä, vaikka niissä on suositusikä vasta seitsemästä ylöspäin..hyvä kun kuvaa katsoo kun jo osaa legoja laitella paikoilleen. Mutta tietty se on kivempaa koota niitä aikuisen kanssa. Mun hermot vaan ei kestä sitä piperrystä. Onneksi miehen hermot kestää ja on se ihanaa, kun ne yhdessä kokoilee kaikenlaisia systeemeitä legoista. Mä kyllä rakensin tänään sen starsvors-aluksen ja poliisiauton. Se riittikin sitä lajia.

Viikonloppu vierähti Espoossa kyläillessä. Kummityttö täytti kolme, ja häntä juhlittiin. On kyllä kasvanut niin isoksi tytöksi ja on supersuloinen! Häntä siis juhlittiin, sitten poikettiin toiselle kaverille kylään, ihan yökylään saakka. Sunnuntaina vielä käytiin treffaan kolmatta kaveria. Kaikki olivat niin vieraanvaraisia, että .. Oli kiva reissu, kotona kun tulee möllöteltyä niin paljon, että kyllä tuollainen reissu on välillä poikaa!Kiitos kaikille emännille ja isännille. Oli tosi kiva nähdä kaikkia pitkästä aikaa!!!

Tytteli on kasvanut niin isoksi myös. Matkii ihan kaikkea mitä poikakin tekee. Ja lapset on niin oppineet yhdessä riehumaan. Toinen vähän kiljahtaa ja ottaa juoksuaskeleita niin johan taas mennään.. Ja mulla pinna kiristyy. Välillä saapi tietty vähän riekkuakin, mutta kun melkein aina sattuu. Tänään pidin puhuttelua poitsulle asiasta. Saa nähdä menikö mitään perille.

Tyttö myös matkii ja toistelee sanoja, melkein mitä vain sanoja. Äiti on välillä edelleen aiti. Isikin on välillä äiti. Nykyään ehkä useammin isi on ipi. Mutta niin kivaa on, kun ymmärtää toisen kommunikointia.

 

Niin, pikapäivitys siis, en jaksa muuta nyt kirjoittaa vaikka asiaa olisi niin maan perusteellisen paljon. Jossain kohtaa enemmän. Nyt realistinen lupaus..kirjoitan kun jaksan! Ehkä.