Viime yö meni aika heikosti. Poika heräili ehkä puolen tunnin-tunnin välein itkeskelemään. Oli väsynyt, mutta selkeästi jokin ärsytti. Laitoin supon, jonka jälkeen nukkui 1-2 tuntia hyvin ja heräsi taas itkeskelemään. Siinä me sitten ihmeteltiin yötä koko perhe ja katseltiin kelloa. Mietittiin, onkohan kyseessä tosiaan hampaat, voiko ne tehdä näin tiukkaa. Sitten pohdittiin korvatulehdustakin. Mietittiin, pitäiskö heti lähteä päivystykseen vai mitä pitäis. Annettiin vielä pikkusuppo perään ja koitettiin unta. Sitten poika nukkuikin aamulla pitkään tyytyväisenä. Minä pöhkä sitten ajattelin, että ne on ne hampaat jotka noin kiusaa ja kun poika oli niin pirtsakka aamulla niin lähdettiin muskariin.
Muskari oli ihan ok, puoli tuntia hömpötipömpötiä ja lauluja. Poika osasi hienosti kapuloita soittaa:) Heti alkuun poika yritti kaataa nuottitelineet ja ahmia suihinsa ihanan keltaisen paperin, joka kaikille jaettiin. Kai me sitä harrastusta jatketaan kun se musiikki tuntuu olevan pojalle mieleistä.

Sitten poikettiin Sokoksella ostamassa pojalle talveksi toppahaalari. Reiman haalari oli tarjouksessa, 40 egee. Oli lämpimän oloinen ja tuuli ja sade ei pääse läpi joten ostin sen. Siitä sitten ajeltiin bussilla kotiin.

Kotona poika oli tosi väsynyt ja ruoan jälkeen menikin nukkumaan. Nukkui ihan hyvin, ei mitään itkuja tai muuta. Kaverikin piipahti kylässä tyttönsä kanssa. Poika oli ihan ok tuulella. Kun kaveri lähti, huomasin, että poika on aika lämmin ja mittasin kuumeen. Se näyttikin jo 38,4 ja sitten mä soitin neuvolaan. Sieltä sitten meidän kokenut terkka sanoi, että kuulostaa kovasti korvatulehdukselta. Et kannattaa mennä näytille. Mä jotenkin ajattelin, että korvatulehdus vaivaisi vielä enemmän eikä säryt "menisi pois" päiväksi.Ei kai ne ole pois menneet, mutta kun poika on ollut niin touhukas ja tyytyväisen oloinen, etten olisi uskonut, että se tosiaan olisi korvatulehdus. Niin kai se paine korvassa sitten on niin inska kun menee pötkölleen, että yöllä vaivat pahenee rutkasti.
Onneksi meillä on vakuutus, soitin heti Koskiklinikalle ja saatiin parin tunnin päähän aika. Siellä oli tosi kiva lääkäri, katsoi hellävaraisesti poikamme korvat ja olihan siellä sitten oikeassa korvassa ärhäkkä korvatulehdus. Voi, ihan itketti kun ajattelin miten raasua särki korvaa. On se vaan reipas poika meillä. On niin touhukas ja reipas, että äitiäkin hämää. Sitten vain apoteekin kautta. Pussillinen lääkkeitä ostettiin; antibioottia, kahta kipulääkettä, puuduttavia korvatippoja ja sitten maitohappobakteereita. Ihan kaikki ei varmaankaan ole välttämätöntä hankkia, mutta mä kyllä hankin. Jos vaan jollain saan pikkumiehen särkyä ja kurjaa oloa pois niin sitä konstia sitten käytetään.

Nyt petissä makaa lääkitty ja hellitelty ja lellitelty poika. Toistaiseksi uni on ollut syvää ja leppoisaa. Toivottavasti näin sujuu myös loppuyö!

Muuten ollaan suht väsyneitä miehen kanssa. Mieskin on flunssassa enkä minäkään siitä ihan parantunut vielä ole. Sanoin juuri miehelle, että sitten kyllä juhlitaan kun me kaikki ollaan terveitä...