Meillä on nyt sitten eka askel otettu, kahteenkin kertaan!! Puhuin mummin kanssa puhelimessa tänään ja yhtäkkiä poika otti ekan askeleensa. Aikaisemmin poika on seissyt ilman tukea ja meinannut irrottaa jalan maasta, mutta jänistänyt vime hetkellä ja pyllähtänyt vaipalleen. Nyt kuitenkin äiskän ja iskän todistaessa eka askel on otettu! Myöhemmin päivällä mummulassa otti toisenkin kerran askeleen:) Oi meidän isoa poikaa, kohta jo juoksee (apua!).

Niin, ja pojan kanssa ollaan siirrytty ruokailussa nokkamukiin niin, että pulloja ei enää tarvita muuten kuin iltapullo. Siitä ei viitsitty vielä luopua. Mä ihan surullisena olenkin täällä, kun ei enää saa antaa pulloa. Täytyy sitten muuten paljon sylitellä! Mutta tosi hyvin on pullosta luopuminen mennyt, poika juo hyvin nokkamukista maitoa ja syö viiliä, maustamatonta jukurttia ja raejuustoa, niin ja juo mukista piimääkin välillä. Välillä laskeskelen, että saa tarpeeksi maitotuotteita ja kyllä aina täyttyy määrävaatimukset:) Kova on poika juomaan maitoa, hyvä niin!

Yöunet on vähän semmosia ja tämmösiä välillä. Poika nousee istumaan ehkä noin 3-7 kertaa yössä, alkaa itkeä (ihan kuulostaa välillä tekoitkulta) ja odottaa, että äiti tulee ja laittaa takas maate ja pistää peiton päälle. Mä joskus sitä jään hetkeksi kuuntelemaan, toisinaan parkaisee kerran ja menee takaisin pötkölleen ja toisinaan nouseekin seisomaan ja alkaa karjua enemmän. Sitten peli saattaakin olla menetetty ja poika liikaa hereillä ja se onkin kivaa sitten! Olispa pojalla oma huone, niin en niin heräisi joka parkaisuun ja aina liiankin usein menisi sängyn viereen peittoja pöyhiin ja palvelemaan. Toivommehan, että tämä kuitenkin on vain vaihe, joka sitten menee ohi ja leppoisat yöunet meille kaikille ovat ihan oven takana odottamassa, eikös? :)

Muuten on ollut ihan jees viikko. Torstaina poikkesin työkaverin luona kahvittelemassa ja juoruilemassa. Kaveri oli tehnyt ihanaa vuohenjuustosalaattia. Aiemmin en oikein digannut vuohenjuustoa mutta nyt siihen tykästyin, oli vain hyvää! Juoruilu oli mukavaa, taas kerran!

Lauantaina mentiin koko perheen voimin katsomaan hiittiä Teivoon.Taatakin ilmestyi paikalle! Aurinko paistoi, välillä ropisi vettä. Oli mukavaa. Käytiin vielä Teivonlinnassa kahvilla lopuksi. Niin, hiitti vissiin meni hyvin, hyvä hyvä!

Tänään sitten vietiin meidän äiti syömään, kun täytti vuosia ja jäi perjantaina eläkkeelle. Juhlittiin näitä aiheita kuohuviinillä ja tosi hyvällä ruoalla! Ravintola oli Coussicca, siellä on hyvä ruoka, täytyy taas kerran todeta. Ravintolasta siirryttiin äidin luo kahville ja kakulle. Siellä sitten puuhattiin, soitettiin ja laulettiin ja mekastettiin, tätä tällaista meidän perheen yleistä kaaosta ja sekasortoa:) Usein joku nukahtaa kesken kaiken sohvalle, joku soittaa pianoa, toinen huutaa toiselle asiaansa ja sitten vielä tv pauhaa. Nyt ei pauhannut tv, kiitos digidigidigin. Touhu on oikein kotoisaa ja mukavaa!

Meillä ei ole vielä tikipoksia. En kaipaakaan, kun kanavat 1-4 näkyy meillä kaapelitalossa vielä.

Niin, ilmoitin minut ja pojan MUSKARIIN! Huomenna mennään sinne sitten. Se on 2006 syntyneille lapsille. Maanantaisin on muskari ja tiistaisin äiti-vauva-jumppa. Täytyy ottaa rennosti, että jos joskus ei huvita mennä niin ei sitten mene, ettei käy liian tiukaksi harrastamiseksi tämä meidän touhu.

Tätä sitten tällä viikolla. Ensi viikolla uudet kujeet.