Taas on viikko hujahtanut, eikä kirjoittelusta ole tullut mitään. No, tiivistelen taas tähän niitä suuria tapahtumia, mitä tässä on tapahtunut...

Tiistaiksi oltiin sovittu erään hyvän kaverin kanssa kävelylenkki. Kaveri on tuttu hoitsuopiskeluajoilta. Aikamoista opiskeluelämää silloin vietettiinkin. Kaikkea hauskaa on tämän kaverin kanssa koettu:) No, siis joka tapauksessa, lenkille mentiin ja tehtiinkin niin pitkä lenkki, että olin aivan poikki sen jälkeen, huono kunto on vielä. Tämä lenkki olikin sitten ilmeisesti rintavarustukselle viimeinen tikki ja taas kuume nousi ja oikea rinta äityikin tosi kipeäksi.. sain sitten sen pelätyn rintatulehduksen. En sitten tarpeeksi ollut suojannut näitä vauvan ruokavarastoja. Tosi kiva olo olikin sen jälkeen. Yöheräämiset tuntuu sata kertaa raskaammilta kuumeisena. Seuraavana aamuna sitten soitto neuvolaan ja sain antibioottikuurin, jota en vaan jaksanut lähteä apteekista hakemaan kävellen. Mies sitten haki kuurin kun tuli töistä. Sepä alkoi onneksi aika pian purra, seuraava yö menikin jo paljon paremmin. Nyt perjantaina olo on jo aika normaali.

Harmittaa vaan kun piti lähteä KodinYkköseen kaverin ja hänen vauvansa kanssa juurikin keskiviikkona kun olin kuumeessa. No, ensi viikolla sitten uusi yritys.

Torstaina sitten tämä opiskelukaveri tuli kyläilemään, syötiin mantsuja ja suklaata ja katsottiin OC nauhalta.

Perjantaina päivä hujahti tosi nopeasti ja illalla suuntasin kohti ensimmäistä iltavapaatani. Meillä on viiden työkaverin kanssa inside-porukka (tosin kaksi ei ole enää meidän työpaikassa) jolla kokoonnutaan tasaisin väliajoin syömään, juomaan ja parantamaan maailmaa. Tosi hyvä porukka onkin! Nyt kokoonnuttiin Kalevassa ja mies hoiti poitsua kotona ainakin viiden tunnin ajan!!!! Kyllä vaan teki hyvää olla välillä muissa maailmoissa ja juoruilla muutakin kuin vauva-asioita, vaikka niitäkin kyllä vähän käsiteltiin:)

Nyt ollaan sitten taas kotona taas ja iltakonsertti alkakoon! Vaikka, ihme kyllä, lauloin äsken vauvalle "Levon hetki nyt lyö" ja se nukahti! On se aika nöpönokka vauveliini!Nyt nukkumaan!