Vihreä nurmikko näkyy ikkunasta, vaikka kohta on jo joulukuu. No, kunhan jouluksi lunta tulee.

Viikonloppukin oli ja meni. Lauantaina päätin lähteä Sokokselle asiakasomistajapäiville. Syötin pojan ja ryntäsin kaupunkiin..pari tuntia laadukasta shoppailuaikaa! Ostin rusetin kastemekkoon, tilasin kukat ristiäisiin ja sitten shoppailin Sokoksella. Talvitakin löysin, aika tyylikkään!Oikea koko vain piti tilata muualta.

Mies sitten haki minut kaupungista. Oli ollut pojan kanssa ekan kerran Teivossa katsomassa hiittiä. Poika kylläkin istui miehen kanssa autossa vain, mutta silti! Noin kuusiviikkoisena siis meidän poju on käynyt Teivossa!! Tästä se lähtee, hevosmiehen ura!:) (onko hyvä vai huono juttu...jaa-a)

Sunnuntaina oli mummujen päivä. Ekana poikettiin anoppilassa sunnuntailounaalla ja mummu sai lellitellä poikaa. Illemmalla tuli toinen mummu kylään ja taas poikaa lelliteltiin. Sai hienon uuden villanutunkin!!

Tänään olikin kiva päivä taas. Kaverini tuli kylään pojan "tyttöystävän" kanssa, eli juurikin tuon päivää nuoremman typykän kanssa. Ekana syöteltiin vauvoja, juoruttiin ja sitten päätettiin lähteä kävelylle Lielahteen, farkkukauppaan. Mullakin on enää +1 kg eli siis melkein ollaan entisissä painoissa:) Kiva! Sitten voi jo miettiä farkkujen ostoa, vaikka aika pullataikinalta tuo maha vielä tuntuukin.
Kaveri löysi farkut, minä en. Mä en koskaan löydä farkkuja...Se on aina yhtä vaikeeta. No, ei nyt mitään mahdotonta tarvetta olekaan kuitenkaan. No, mites mahtaa linjat sitten pysyä kun takaisin tullessa poikettiin Heselle:)

Tällainen hauska päivä meillä oli! Nyt ruokakauppaan, sehän se kruunaa päivän...