Yllätys yllätys, nyt jo uusi raportti.. yritän nyt vähän useammin päivitellä tätä plokia.

Tytteli on nyt tosi monia sanoja toistellut; tänne, täällä, mennään, kato, kukka, kuka, kakku.. Matkii paljon. Nyt alkaa varmaan sitten sanoja virrata. Uusi taito on myös opittu, lyöminen ja tavaroiden heittely.. ja niin vaan naurattaa kun komennan vihaisesti. Laitoin myös mokoman läpsijän nurkkaan istumaan, mutta tuntui vain pitävän sitä hauskana leikkinä. Uhmaikä lähenee..

Olen nyt viime päivinä ajellut ympäri Nokiaa lainailemassa asuja Kauhujen kartanoon. itselleni löysin noidan vaatetta, mustan peruukin ja noidan hatun. Tytölle löytyi (noidan)kissanpuku ja poika sai pikkuserkultaan tosi hienon hämähäkkimiehen puvun (KIITOS SIITÄ). Juurikin tänään sai Spidermanasunsa päälleen ja kyllä meitä nauratti, ihan kaikkia. Niin hauska puku, siinä on ommeltuna lihakset ja kaikki :) Poika halusi puvun viereensä kun meni nukkumaan :)

No mutta, tänään oli kotiäidin vapaapäivä! Ajeltiin siskon ja serkun kanssa Kangasalle Pajutilalle ja Pälkäneelle Keltaiseen taloon (guuglettakaa, en jaksa linkittää). Pajutila oli hieno, yhden kivan lahjatavaran sieltä ostin. Mutta melkein yhtä hienoa oli ne kakkuvaihtoehdot siellä. Ai että mitä namia ne oli. Kierreltiin siellä, ihasteltiin sisutuskamppeita ja lörpöteltiin ja hömpöteltiin. Sitten ajeltiin Keltaiseen taloon. Ja Pajutilan jälkeen se tuntui tosi pieneltä paikalta. Ostin sieltä ihan kivat pikkunaulakot. En tiedä kannattaako ainakaan ihan varta vasten sinne ajaa välttämättä, mutta jos Pälkäneelle sattuu, niin sitten kannattaa kurkata kyllä. Kyllä siellä kaikkea kivaa hypisteltävää kumminkin oli, ja ystävällinen myyjä ainakin :)

Ajeltiin sitten muuten vaan vielä Pälkäneen keskustassa ja sitten suunnattiin Kangasalan keskustaan. Huruajelun jälkeen päädyttiin Kangasalan Tokmannille. Siellä olikin aikamoiset alennukset. Ihan samaa kamaa kuin noissa sisustusliikkeissä, mutta halvempaa :)

Illalla vielä kahviteltiin siskolla ja lellittelin pientä kummipoikaani! On se niin ylisöpö, kiljahteleva pikkupoika, että!!

Saatiin siskolta lohikäärmepuku tytölle (KIITOS SIITÄ). Tyttö ei suostunut sitä päälleen vielä laittamaan, mutta se jotenkin kutenkin meni pojalle ja niin meillä tänä iltana riehui ensin hämähäkkimies, sitten lohikäärme! Hauskaa oli, mutta kyllä tämä hiljaisuuskin ihan kiva juttu on.

Lohikäärme hyökkäsi isin kimppuun!

Ja sitten lohikäärme kutitti pikkutytteliä :)

Nyt painun tv:n ääreen. Syömään pari sipsiä. Tämä päivä on mennyt täysin herkutteluksi.. oi voi, vyötärö huokaa...