Unohdinpas viime raportissa kertoa siitä, kun me lokakuisten "vauvojen" mudet järkättiin pienet yhteissynttärit viime viikon perjantaina. Likat tuli tytsyjensä kanssa meille, ahmittiin tietty herkkuja; kakkua, feta-pinaattipiirakkaa ja patonkia ihanan levitteen kera. Lapset saivat herkkumaissinaksuja:) Sitten kullannuput leikkivät keskenään ja äiskät juoruili. Lahjojen jakokin suoritettiin, meidän poitsu sai ihananhassun paidan, jonka etupuolella oli jonkun ökkömönkiäisen naama ja takana oli häntä:) Toisen lahjan poika sai jo aiemmin, raidallinen muotihuppari!! Kivat bileet oli, aika viime tingassa saatiin ne pidettyä, kun yksi meidän mammakööristä palasi jo työelämään.

Niin, ja pojan syömisestä piti mainita sellaista, että poika himoitsee jo lusikkaa kovasti itselleen. Ja sitten kun sen antaa (ja suojaa ympäristöä monen metrin säteellä) niin tosi hienosti menee lusikka jo suuhun - monta kertaa peräkkäin. Lusikka täytyykin olla molemmissa käsissä, jotta lautaselle ei osu käsi vaan lusikka. Yhden kerran sain jopa itse syötyä aika pitkälle omaa ruokaani kun poika söi omaansa. Jossain kohtaa sitten saattaa kärsivällisyys pojalla hiipua, ja ruokaa alkaakin tahallisesti lennellä lattialle ja muualle. Sitten äiskä vähän auttaa, jotta masu tulisi täyteen. Mutta aika hassua, että poika syö itse. Juurihan se oli maitoa juova vauveliini....Voi voi.

Eilen illalla sain iltavapaan. Mies oli varannut parturin mun menon päälle ja sen ansiosta sainkin sitten olla kuulemma iltamyöhään vapaalla.... Kävin katsomassa sitten kaverin uutta asuntoa Sorsapuiston reunalla. Mahtaisat näköalat onkin olkkarista, Tamperetalo näkyy ja sorsis. Muutenkin tosi kiva asunto! Siellä sitten hetki ihmeteltiin kaverin ja siskonsa kanssa. Siitä lähdettiin kaupungille rilluttelemaan, eli herkuttelemaan. Join kahvia ja kaakaoo ja söin tonnikalapiirakkaa ja ihanaa Snickers-kakkua. Sit Makuunin kautta jättipussi namusia ja kotiin. Kiva vapaailta vietettiin!
Kotona vaan olikin pimeää ja miehet jo nukkumassa. Poika oli kuulemma riekkunut vaan, eikä ollut nukahtanut. Miehen oli ollut pakko laittaa valot pois ja mennä itsekin nukkumaan, saman tien oli poika kuukahtanut petiinsä. Kiva, pakottaa vanhemmatkin ajoissa nukkumaan.

Tänään olikin kiva päivä. Aamusta heräsin ennen kuin poika, tätä on tapahtunut nyt muutaman kerran. Hiippailin keittelemään kahvia ja kerkesin vähän lukea lehteäkin ennen kuin miesväki heräsi. Pomppasin sitten petiin takaisin lehden luettuani, jutusteltiin siinä sitten koko perhe hetki. Siitä sitten noustiin ja mä lähdin pojan ja mumssin kanssa kaupunkiin. Oli vähän isänpäiväjuttuja vielä järkättävänä. Siellä sitten mumssin ja pojan kanssa touhuttiin ja kahviteltiin ja palailtiin kotiin.

Mumssi tuli iltapäivällä meille poikaa katsomaan, kun meillä oli illaksi vähän menoa. Mies oli saanut työkaveriltaa pari vapaalippua Gunners-Josba-salibandypeliin MetroAuto-areenalle. Sinne me sitten suunnattiin. En oo ennen oikein liigapelejä ollut katsomassa. Se oli kivan nopeatempoista peliä. Aina en oikein kerennyt nähdäkään mitä tapahtui kun jo maali olikin tullut.
Tietty kahviteltiin "väliajalla" ja ostettiin pojalle Gunners-pipo tuliaisiksi:) Oli kyllä hauskaa tällainen lauantai-illan vapaa. Onpas nyt sitten vapaata ollut tällä mutsilla.

Ja huomenna onkin isänpäivä, kaikenlaista jännittävää on luvassa. Siitä sitten myöhemmin raporttia. Nyt on iltapuuron valmistuksen aika.