Kun nyt sitten vielä kommenteissa vinoillaan tekstien lyhyydestä, niin hyvä on, jatketaan löpinää.

Pääsin eräänä lauantaiaamuna koittamaan ihan uutta juttua, mitä omien lasten kanssa ei koskaan koitettu. Pääsin siskon ja pienen poikansa kanssa vauvauintiin. Se oli aika kiva kokemus, joskin pikkuvauveliini ei sillä kerralla suorastaan rakastanut uintia, viihtyi kuitenkin hetkisen meidän kanssa pulikoimassa. Ihana kokemus! Näin pikkuvauvoja pikku-uikkareissaan pulikoimassa. Ja se vauvauinnin vetäjä oli jännä tyyppi, reilusti tatuoitu mies, joka jos vastaan kävelisi niin heti ei uskoisi, että tuo on selkeästi vauvauintiin perehtynyt henkilö. Mutta hommansa osasi ja meillä oli mukava lauantaiaamu!

Lokakuun alussa vietettiin pojan 5-vuotissynttäreitä. Kesästä saakka oltiin puhuttu Kauhujen kartano-synttäreistä ja nyt ne sitten toteutettiin kun Lasten juhlatalo Nokialla avattiin! Mä puin itseni noita-akaksi. Sain lainaan mustan peruukin, noidan hatun, viitan. Paljon mustaa meikkiä ja tadaa, musta tuli ihan oikea noita-akka. Noita-akan luonnehan löytyy jo omasta takaa, ei tarvinnut sitten esittää mitään :) Poitsu puki itsensä Spidermaniksi. Hienon Hämähäkkimiesasun poika sai pikkuserkultaan! Sitä on käytetty ihan muutenkin kuin naamiaisissa, on niin kiva asu, lihakset ja kaikki mukana!:) Tytteli pukeutui noidan kissaksi. Oli niin suloinen kisuna, häntä heilui leikeissä mukana! Miekkonen oli vain ihan oma itsensä, Jammu-setä...

Juhlat sujui tosi hienosti! Herkuteltiin oikein olan takaa, lapset leikki ja riehui, oli diskoa ja nukketeatteria! Tunnelma oli mainio! Juhlista löytyikin viisi noitaa, kolme spidermania, kissa, vanki, luurankomies... Voin suositella juhlapaikkaa! Aikuiset sai kahvitella ja herkutella ahkerasti sen ajan kun lapset leikki!

Seuraavana viikonloppuna vietettiin sitten perhejuhlia! Kun nuo lapsukaiset on syntyneet lokakuussa molemmat, niin juhlat oli sitten yhteiset. Leivoin lapsille mieleiset kakut, pojalle karkkikakku ja tytölle mangojuustokakku, molemmat Ulla Svenskin kirjan mukaan taiteiltuja. Herkkua olivat! Lapset juhli ja melskasi kuin kunnon sankareiden kuuluukin. Melskasikohan se toinenkin synttärisankari siellä Malesiassa samanlailla??????

5-vuotis neuvolakin käytiin pojan kanssa. Sinne poika jäi tekemään tehtäviä ja vastaamaan terveydenhoitajan kysymyksiin, äiti heitettiin käytävään. Ja niin hienosti meni kaikki tehtävät. "Täydet pisteet" melkein joka jutusta. Ainoa, missä tuli yksi piste vähemmän kuin mahdollista on hyppiminen yhdellä jalalla. Vasemmalla jalalla poika pääsi vain neljä hyppyä kun viisi piti päästä... aijai, reenaamisen paikka... (VITSI). Mua kyllä ottaa pannuun nuo pisteytykset, ne tuntuu ihan kammottavilta kun puhutaan lapsesta.. Mutta oma pointtini oli se, että tosi hienosti meni kaikki tehtävät ja niin paljon kehuja sai reippaudesta, keskittymisestä ja taidoista. Tänään käytiin neuvolalääkärillä vielä ja kaikki senkin puolesta oli hienosti! Olen täällä onnellisena hyvin kasvaneen ja kehittyneen, terveen pojan johdosta!

Kohta kiiruhdetaan pallokouluun, se on BC Nokian pallokoulu ja poika tykkää siitä tosi paljon! Ajattelin, että jospa lenkkeilen sen aikaa koulun ympäristössä. Tosi inhottavaa vaan, kun alkaa olemaan jo pimeä suht aikaisin ja inhoan pimeällä liikkumista...

Ensi viikonloppu onkin harvinainen viikonloppu meidän perheessä. Lähden tuon miekkosen kanssa viikonloppulomalle Turkuun! Ostin miehelle synttärilahjaksi hotelliyön Turussa. Saa nähdä kuinka käy, päästäänkö lähtemään ollenkaan ja saadaanko joku ripuli taas reissussa. Toivon todella, että tällä kertaa kaikki menee mukavasti! Mumpsi saa vauhtia ja vaarallisia tilanteita koko viikonlopun edestä!! Mutta mutta että siis, mukava tuollainen syksyn katkaiseva lemmenloma ;)