Lyhyesti eilisestä! Juhlittiin meidän tyttökerhoköörillä eilen syömällä, herkuttelemalla The Grillissä. Ruoka oli ihan hyvää, seura ihan parasta! Juteltiin ja lörpöteltiin ja kiitän vieläkin ihanasta lahjasta, lahjakortti Sokokselle Hyvä olo-puolelle. Ihanaa! Vähän pöllötarjoilijasta huolimatta syömiset saatiin kunnialla vietyä läpi ja sitten keikuttiin kadulla ja kikateltiin itsemme katsomaan Lauri Tähkää! Kirsi Ranto oli lämppärinä, mut ei keretty sitä kuulemaan. Mutta Tähkä korvasikin kaiken, on se vaan aika namunen niissä nahkabyysissaan. Se on niin kivan eloisa paketti:) Tykättiin kovin kaikki! Keikan jälkeen sännättiin taas kadulle, ajeltiin järkevästi taksilla kaupungilla ja poikettiin Wanha postiin, josta mä livahdin kotiin, ajoissa onneksi.

Nyt ollaan lähdössä parin tunnin päästä Hesaan. Ollaan ihan vaiheessa vielä. Saas nähdä mihin junaan keritään.Klo 19 on teatteri, et siksi on kerittävä tsadiin.

Niin, kova juttu tässä on se, että poika on aloittanut hoidon. Aluksi mummu vei pojan ja kävi tutustumassa lyhyempiä päiviä. Sitten kun poika piti jättää sinne hoitajille, niin pillahtihan se hetkelliseen itkuun. Taisi olla kova paikka mummullekin. Saatiin oikein ohjeet, kuinka lapsi jätetään hoitoon, ei saa jäädä siihen ovelle itkeskelemään. No, mua jännitti ja itketti jo etukäteen mun vuoroni viedä poika. Perjantaina tämä sitten tapahtui. Aamu meni ihan hyvin, poika oli iloinen ja pirteä ja nyökkäili kun kerroin tulevasta päivästä. Kun päästiin hoitopaikkaan niin eipä siellä ollut kuin toinen poika, muita ei sinä päivänä tulisikaan. Tosi monilla lapsilla oli mahatauti... no, juttelin siinä sen hoitajan kanssa ja poika leikki ihan iloisena. Sit mun piti lähteä ja sanoin, että Äiti nyt lähtee, niin poika pillahti surulliseen itkuun. Siellä sitten ikkunan takana hoitajan sylissä poika vilkutti alahuuli kääntyneenä. Nyyhkyttelin sitten talon takana bussipysäkille mennessä. On kurjaa kyllä tämmöinen, mutta hoitopaikka on onneksi niin kiva, että siinä mielessä on mukava jättää poika sinne.

Tämmöinen jännitysmomentti sitten tähän vielä reissun alkuun saatiin, tuleeko pojalle mahatauti. Eilen illalla tuli märkiä pieruja vaippaan muutamia kertoja, mutta sen kummempaa ei ainakaan vielä ole ilmennyt. Onneksi!! Kun vaan poitsu nyt säästyisi mahataudilta! Saas nähdä sitten, tullaanko maitojunalla kotiin jos tautia ilmenee.

Mut nyt, mä lopetan, me lähetään Hesaan! Kova ikävä tulee poikaa, täytyy soitella ahkerasti!!