No niin, menoa on riittänyt täällä tällä viikkoa!

Maanantaina siis kyläiltiin kaverin luona ja heidän typykkänsä oli kasvanut kovasti ja oli suloinen ja ihana pikkuinen!!! Puheenaiheet oli kohtalaisen vauvapainotteisia! Hauskaa kun miehetkin sujuvasti juttelee vaipoista yms.

Eilen saatiin kylään miehen entinen työkaveri vaimoineen ja heillä 6-vuotias poika mukana. Meidän poitsu nukkui taas koko vierailun ajan, ei päästy paljon vauvaa siis näyttelemään. Mukavaa kun kyläilivät!

Tänään käytiin neuvolassa ja hyvin on vauveli kasvanut ja pulskistunut. Antoi hienoja ääninäytteitäkin terkalle melkein koko käynnin ajan. Sitten vaunuteltiin kylillä ja loppuilta onkin sujunut hyvin valokuvaprojektin parissa. Jos sais nyt nuo digikuvat teetettyä oikeiksi kuviksi. Niitä kun vaan on varmaan 600 kuvaa niin on aika projekti.

Huomenna saadaan serkku kylään perheineen aamupäivästä jo! Kivaa! Hauska nähdä muksutkin taas pitkästä aikaa!

Perjantaina onkin sitten tulossa kummipoika perheineen kylään varmaankin jos vaan remonteiltaan kerkiävät, toivottavasti kerkiävät! Lauantaina on tulevan kummitytön ristiäiset ja sunnuntai sujuu isänpäivää juhliessa. Meillä onkin ensimmäinen isänpäivä sitten tässä huushollissa!

No, jos aloitettaisiin syöttö-vaippa-nukutus-rumba niin voisi päästä joskus itsekin nukkumaan.