Tänään saatiin kivoja vieraita heti aamupäivästä!! Serkkuni tuli kyläilemään muksujen kanssa! Päästiin rupattelemaan oikein silmätysten pitkästä aikaa serkun kanssa, muuten sähköpostitse ollaan kommunikoitu. Sieltä päin onkin tullut näitä oikeasti niin huippuhyödyllisiä neuvoja ja ohjeita valmentaen minua tähän äitiyden uuteen maailmaan! Meidän vauveli oli jopa hereillä hetkittäin tällä kertaa, ihan kauheasti ei huutanut kuitenkaan.

Serkkuni kuuluu tähän niin ihanaan, ajattelevaiseen ja kilttiin ihmisryhmään, joka osaa todella ilahduttaa ja tietää juuri oikean tavan. Oli valmistanut meille vuokallisen ruokaa ja marjapiirakkaa! Meillä onkin ollut aika paljon noita valmispakasteita tarjolla vaan, kun olen nyt huonosti jaksanut leipoa. Laitoin pakkaseen kuitenkin piirakan kun tiedän, että me syötäisiin se kahdestaan päivässä miehen kanssa.

Ja huomio, tämä on nyt toinen serkkuni, se aiemmin ruokaa tuonut on hänen siskonsa! Eli siis, tiedän ainakin itse miten ilahduttaa vastaavassa tilanteessa olevia!

Kunniamaininnan saa myös äitini, joka minun ollessa sairaalassa, leipoi varmaan viisi pussillista korvapuusteja meille pakkaseen vierasvaraksi!

Yleensä ottaen nyt kun näille linjoille lähdettiin, niin haluankin kiitellä kaikkia sydämellisesti muistamisista; korteista, viesteistä, kukista, lahjoista!! Niin mukavaa on ollut huomata kuinka moni on niin aidosti iloinen vauvelin syntymän johdosta, eikä se tarkoita siis sitä, että tuo lahjoja tms. vaan että aidosti on iloinen ja onnellinen toisen näinkin hienon elämäntilanteen johdosta! En oikein tiedäkään miten kaikkia kiittelisin kun olen jotenkin niin otettu kaikesta tästä muistamisesta.

Huomattiin juuri miehen kanssa, että enää ei yhden tietyn bodyn hihoja tarvitse kääriä, joten kasvanut onkin poitsu aika kivasti! Kivaa tämä vauva-aika kun vauva kehittyy ja muuttuu niin nopsaan, muutosta tapahtuu koko ajan. Mä tykkäänkin siitä, että elämässä on vaihtelua.

Meillä täällä digikuvaprojekti jatkuu. Tänän olen saanut hyvin kuvia muokkailtua, huomenna saadaan taas muistitikku postiin ja ens viikolla sitten taas ehkä kuvia.

Niin, illalla vielä juhlistettiin vauvan ensimmäisen kuukauden näinkin hyvin sujumista After Eight-kakulla. Menikin taas melkein koko kakku... on muuten raivostuttavaa kuinka paljon mun tekee koko ajan mieli jotain hyvää!!! Eihän tää viimeinen mahamakkara lähde tästä ikinä jos koko ajan vaan SYÖ!