No niin, vuokra-asunto on nyt sitten varattu ja kaikenlaista järjestelyä on meneillään. Pääsiäisenä aletaan pakkaamaan ja sitten pääsiäisen jälkeen muutetaankin. Kerrostalokolmiosta on kyse, 3. kerros. Mä inhoan asua korkealla. Muutenkaan se asunto ei ole mitenkään kovin käytönnöllinen eikä houkuttele asumaan. Raskain mielin me muutetaan siihen. Tuntuu siltä, että meidät suurinpiirtein häädetään omasta kodista tuonne vuokraloukkoon. Kaipa sinne kotiutuu, mutta nyt ei tosiaankaan innosta tuo muutto yhtään. Asunnossa ei ole minkäänlaisia verhoja, yksi verhonipsu me löydettiin sieltä. Laminaatit sinne kuulemma juuri asennetaan, että lattiat on sitten uudet. Vessa ja kylppäri kompensoi sitten, oli aika kulahtaneet. Vaikka toisaalta, jos se olis upea ja ihana asunto, niin sinnehän me sitten jämähdettäisiin. Nyt motivaatio oman asunnon etsimiseen on suuri!

 

Poitsun kanssa ollaan touhuttu ihan perustouhuja. Kurakelit on ihanat, itse seison kuralätäkön vieressä kun poika istuu lätäkössä ja lapioi kuraa. Tätä kestää vaikka kuinka kauan. Toivotaan, että lumet sulaa oikein pian pois.

 

Tänään laitettiin pojan kanssa rairuohot kasvamaan. Eli sotkettiin mullalla ja vedellä. Saa nähdä kasvaako mun ikivanhoista siemenistä mitään.

 

Lähden ensi viikolla koulutukseen Vantaalle. Se on tällaisille respaihmisille suunnattu. Ihan kiva juttu on. Ajattelin viettää torstai-illan Jumbossa shoppaillen. Jospa saisin kaverin Espoosta mukaani. Outoa lähteä yksin jonnekin Vantaalle. Tässähän on alkanut ihan mökkiintyä kun tuollainen tuntuu jo ihan isolta jutulta... apua.

 

Päästiin miehen kanssa pitkästä aikaa iltaa istumaan viime perjantaina. Sisko tuli avokkinsa kanssa meille poikaa hoitamaan. Oli kuulemma ollut ihan helppo nakki tämä hoitokeikka. Onneksi. Saadaan sitten ehkä uudelleenkin tällainen ilta. Käytiin syömässä The Grillissä ja sitten leffassa käytiin. Katsottiin se Toinen jalka haudasta. Ei tosiaankaan kannata mennä katsomaan. Mies nukahtikin kaksi kertaa siellä elokuvissa. Mutta tulipa vietettyä kahdenkeskinen ilta pitkästä aikaa. Mukavaa oli.

 

Viikonloppuna saatiin oikein Ruotsin vieraita. Olipas mukavaa pitkästä aikaa nähdä pojan kummisetää, jonka uusi siippa me nyt nähtiin ekaa kertaa. Kahviteltiin ja jutusteltiin, kunnes uusi vierailupaikka kutsui pariskuntaa. Tervetuloa vaan uudestaan kun taas vierailette Suomessa!

 

Enpäs muista olenko kirjoittanut uudesta harrastuksestani, minkä aloitin  tammikuussa. Lähdin kokeilemaan salsaa. Maailman kankein ihminen olen, mutta ihan mukavaa se tähän mennessä on ollut. Musiikista tykkään, se on sellaista kuubalaista salsaa, ja lähinnä perusaskeleita ollaan vasta harjoiteltu, joten ihan kovin ketkuttamaan ei ole vielä ryhdytty. Ihan mukava harrastus. Vaihtelua siihen hikirääkkiliikuntaan, mitä ennen harrastin enimmäkseen.

 

Tällaista kuuluu tänne. Aina välillä mietin, että pitäisikö kirjoittaa blogia, mutta eipä mitään ihmettä tässä ole ollut, että tulisi kirjoitettua. Niin, kaveri sai kaksoset, siinä onkin ihana, iso uutinen! Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja vanhemmat on onnensa kukkuloilla ja saa kuitenkin aina välillä nukkuakin! Onnea!

 

Uudesta asunnosta vielä.. Poika odottaa sinne muuttoa, kun saa oman huoneen ja saa ottaa sinne mukaan jännittävän autonsa (sellainen pörisevä auto). Alue on siis pojallekin tuttu kun hoitopaikka on siinä ihan vieressä. Ja parvekkeelta näkyy yksi ihan kiva puisto missä sitten voidaan käydä. Kaipa se elo sitten sielläkin asettuu uomiinsa. Toivotaan niin!