Ihastuttava otsikko, eikö?
Siinä kuitenkin meidän kuulumisia näiltä lähipäiviltä!

Räkäaihe liittyy meidän pojan ensimmäiseen kunnon nuhaan. Pari yötä on tässä nyt kuunneltu pienen nenun rohinoita. Poitsu herää yöllä nenän tukkoisuuteen ja räkäisyyteen muutenkin. Sitten ilkeä äiti laittaa keittosuolatippoja ja itkettää pienen pientä nuhanenää ja tuntee lukuisia pistoja sydämessään kun näin rääkkää pientä lastaan. Poika siis vihaa tippojen laittoa.. Laitoin Nasolin-tippaakin viime yönä ja yritin imeä sellaisella imulaitteella. Siitä imulaitteesta vasta huuto tulikin. Aika ponteva kaveri on kun kädet heiluu ja pää kanssa. Ei siinä paljon imetä. Eikä siitä imuvekottimesta juuri hyötyä ole, kun jos sieltä vähän pois saat, niin minuutin päästä lisää on jo kertynyt ainakin litra.
Äsken pistin pojan petiin, ihan kuin räkää olisi vähän vähemmän "liikenteessä". Hope so!! Viime yönä otin pojan vielä meidän väliin nukkumaan kun on raukka kipeä. Nukahtikin siihen tosi levollisesti ja nukkui pitkään, eli aamuyhdeksään!!! Oli varmaan yöllisistä rääkkäämisistä niin uupunut, pieni raukka.

Torstaiaamu valkeni siis aurinkoisena yhdeksän huitteilla ja puuhattiin kotijuttuja aamupäivä. Kaverini soitti ja pyyteli lenkille. Sovittiin, että neuvolan jälkeen mennään lenkkeilemään. Pakkailin sitten pojan koppaan (taas viime minuuteilla olin perillä neuvolassa..miten siinä aina käy niin?) ja päästiin sitten suoraan terkalle, joka oli sijainen, mutta oikein rempseän ja osaavan oloinen likka. Paino on pojalla nyt 8830 g ja pituutta jo peräti 70,3 cm!! Käyrien yläpuolella mennään ihan pikkuisen. Hyvä meidän poika!
Puheltiin ruokajuttuja. Nyt pitäisi alkaa antamaan lihaa tai broileria kerran päivässä. Mä olen ilmeisesti tosi hitaasti ottanut uusia makuja pojalle, mutta eipä siitä mitään haittaa ole vissiin, kun noin maidolla ja tähän astisilla kiinteillä on kasvanut hyvin. No, nyt sitten saapi alkaa antaa ties mitä kaikkea. Tuntuu, että meillä on jo ihan iso poika, ja että tämä puoli vuotta on joku iso rajapyykki, milloin vauvasta tulee iso poika:)

No, neuvolan jälkeen lähdettiin kaverin kanssa Pyynikin näkötornille munkkikahveille. Kaveri halusi välttämättä työntää vaunuja, eikä suostunut edes Via Dolorosalla luovuttamaan vaunuja minulle!! Aika sitkeä sissi olikin! Pyynikillä nautittiin aurinkoisella terassilla munkkikahvit/teet ja käveltiin maisemareittiä takaisin päin! Kyllä vaan ihan lämmin tulee Pyynikin mäkiä tallatessa! Että hikeä sitten siinä tuli vähän vuodatettua!

Ja aiheeseen Päärynä! Sitä siis oli meillä kaapissa ja päätin sitten rohkeasti korkata purkin päärynää poitsulle! Ja olikin vaan sitten herkkua se!! Suu aukesi aika haipakkaan!! En kovin isoa annosta näin alkuun antanut. Pitää vähän haistella miten "vaikuttaa". Vielä ainakaan ei ole mitään tullut tästä uudesta mausta. Annettiin päärynää illallakin puuron kanssa. Johan alkoi puurokin mennä ihan toisella lailla alas luukusta!!! Kiva sitten!!

Että näin tänään!! Hyvä päivä oli!! Mieskin sai vaihdettua autoon kesärenkaat ja jotain se poikkesi Biltemassakin hakemassa..Miehelläkin varmaan sitten hyvä päivä:)

Hyvät unet kaikille!! Toivottavasti myös meidän pikkupojalle! Toivotaan että räkä pysyy poissa!!

Niin, vaihdoin uuden, kukikkaan taustan. Tuli vaan niin mieleen valkovuokoista äitienpäivä! Mun tuleva ensimmäinen äitienpäivä!!!:)