Olikin aika ihanan lämmin päivä tänään. Se olikin ihanaa viettää töissä näkemättä ulos ollenkaan...

 

Mutta muskarissa käytiin pojan kanssa. Oli viimeinen muskari tältä keväältä ja ajateltiin, että jätetään kuitenkin se syksy väliin ja yritetään sitten änkeä itsemme johonkin ryhmään tammikuusta eteenpäin. Saatiin lisäpontta muskariharrastukselle kun poika sai kehuja siellä! Se opettaja sanoi, että siinä mielessä kannattaisi laulujuttuja jatkaa, kun poika laulaa niin puhtaasti. Että laulut menee ihan oikein. Että laulua kannattaa pojan harrastaa! Oi voi, äiti oli pakahtua ylpeydestä! Meidän muusikko:) Saa nähdä tuleeko pojasta nyt sitten laulaja vaiko rumpali, kumpaankin löytyy nähtävästi intoa:)

Vai tuleeko siivooja.. Ennen muskarin alkua poika järjesti kaikkien kengät järjestykseen oven suuhun:) Ei ainakaan äidiltä peritty tuo siisti piirre!

 

Nyt on sitten poitsun harrastuksen tältä keväältä ohi ja alkaa vähän niin kuin kesäloma sitten. Mies pitää kohta talvilomansa ja minä odottelen jo innolla omaa kesälomaani, joka alkaa vasta heinäkuussa.. Kuumeisesti mietin jotain kivaa kohdetta, missä voitaisiin pojan kanssa käydä. Haluaisin viedä pojan lentokoneella jonnekin, vaan minne..