Niin, olen nyt sitten tehnyt ihan meille koko perheelle yhteistä ruokaa ja pojalle vain mörssännyt haarukalla sitä. Poika on ihan tyytyväisenä availlut suutaan ruoalleni!! Aluksi tein uunilohta, perunaa, parsakaalia ja porkkanaa, niin ja kananmunaa. Kaikki meni hyvin alas! Sitten valmistin jauhelihakeiton, ja TADAA sekin meni hyvin! Aikamoista on. Jotenkin tosi kiva, kun voi tehdä ruoan, josta pojallekin saa ruoan, ettei tarvitse erikseen niitä miettiä.

Äsken tehtiin pottaharjoitus. Luettiin kirjaa ja leikittiin rasvapurtiloilla. - ei tuotoksia - :)
Niin, kiitos Anita neuvosta kommentissasi! En mä oikeastaan oletakaan, että vielä toimis pottatouhut, mutta kunhan kokeilen. Voihan sitä hetken päivässä leikkiä potalla istuenkin:)

Tänään kävin touhukkaan naapurin mamman kanssa Kankaanpäässä Reiman tehtaanmyymälässä. Mukana oli naapurin kaveri 7 kk tyttönsä kanssa. Meillä oli oikein mukava retki. Se tehtaanmyymälä vain oli kallis, samat hinnat ihan kuin esim. Sokoksella. Ihmeellistä. No, jotain kyllä löytyi. Välikausihaalarin ostin kun oli 30 prossaa alee. Sit vähän lahjaa ostin kummitytölle ja pojalle yökkärin ja pipon. Käytiin syömässä Kankaanpäässä Egen pizzeriassa. Se itse Ege oli aika tyly äijä. Mutta roskaruoka maistui ja sen päälle kahvit Naula-kuppilassa. Sitten ajeltiinkin kotiin.

Ja lauantai-iltamme sujuu aivan kertakaikkisen hulvattomissa merkeissä - kotona.
Viikonloppua kaikille!