Vuosien työ on ohi! Ei enää koskaan etuovi.comiin!

Me siis löydettiin asunto, tehtiin tarjous ja pienen viilauksen jälkeen päästiin hinnasta sopuun ja saatiin se asunto!!

Tuleva kotikaupunkimme on Nokia. Asumismuoto rivitalo ja 5 h + k + s (95,5 neliötä) ja pieni oma piha. Alakerrassa on keittiö, olohuone ja yksi makkari. Yläkerrassa on kolme makkaria. Ja sauna sekä parveke, josta aika kivat näköalat viereiseen isoon puistoon. Piha ei ole liian suuri, mutta kyllä siellä pystyy leikkimään, kukkia laittelemaan ja grillailemaan.

Alue on viihtyisä ja mielestäni aika idyllinenkin. Tulevan kotimme lähellä on kolmekin päiväkotia, ala-aste ja yläaste sekä lukio. Jalkapallokenttä löytyy, jäähalli näkyy parvekkeelta, uimarantaan ehkä 1-2 km. Keskustaan kävelymatka. Busseja kulkee parikin aika läheltä ja yksi ihan vierestä.

Tämä rivitalo on rakennettu vuonna 2004, joten isompia remppoja ei varmaankaan (toivottavasti) lähivuosina ole tiedossa. Vastike on suht edullinen.

Itse ainakin niin innolla odotan, että päästään muuttamaan. Asunto on tyhjillään nyt, ja sovimmekin vapautumisen 1.9.2010. Saa nyt nähdä, että tehdäänkö sitten jotain pientä remonttia siellä vielä ja sitten vasta muutetaan. Mutta että parin viikon päästä voidaan alkaa tositoimiin.

Olen oikein onnellinen tapahtuneesta. Ja erityisesti iloitsen tässä asunnossa siitä, että saatiin kaupassa yksi huone enemmän kuin mitä oltiin suunniteltu. Ja sitä omaa pihaa kun olen kaipaillut, niin nyt sen sain. Muuta en ole suunnitellut, kuin että juhannusruusua haluan pihaan :) Katsotaan sitten mitä muuta keksitään.

Tuossa olisi sitten tarkoitus asua lasten koulunkäynnit ainakin, eli pitkän tähtäimen koti se on.

Vähän jänskättää se Nokia, kun ei sitä juuri tunne. Menee varmaan aika pitkään, ennen kuin alkaa tuntea sen ihan oikeasti kotikaupungikseen. Kovin viihtyisältä ja yllättävänkin isolta Nokia tuntuu, kun siellä on nyt vähän pyörinyt.

Tuosta asunnosta oli jo tehty "hyväksytty" tarjous, mutta sillä ehdolla, että ostaja saisi oman asuntonsa myytyä. Niin, että nyt sitten hyödynnettiin se, että oltiin jo myyty omamme ja muutettu vuokralle niin, että kun sopiva asunto löytyy niin voidaan lyödä rahat tiskiin. Hyvin kävi! (meille)

Asuntonäyttö oli miehen viimeisenä lomapäivänä. Nyt sitten me pyöritetään arkea kotosalla lasten kanssa päivät.

Tänään lähdettiin mummun ja lasten kanssa ex tempore-seikkailulle Viikinsaareen. Matkustettiin laivalla sinne ja sitten tietenkin leikittiin leikkipuistossa. Käytiin syömässä seisovasta pöydästä ja sitten päästiinkin tanssimaan. Siellä oli päivätanssit!! Poika halusi tanssimaan, ja mummu vei sitten pojan valssin pyörteisiin. Minäkin sitten tanssitin poikaa. Meidän tanssit herätti yleistä hilpeyttä. Kun keski-ikä taisi olla aika reilusti eli runsaasti yli 70 vuoden. Mummu tokaisikin jollekin tanssijalle, että "mulla taitaa olla selkeästi nuorin kundi tanssitettavana". :)

Poitsu tuntui nauttivan musiikista ja tanssista. Ulkona siinä sitten heiluttiin ja keikuttiin jonkin aikaa. Käytiin myös jätskillä. Sitten alkoi väsy jo painaa kaikkia ja veneiltiin takaisin Laukontorille. Bussissa poika nukahti mummun syliin. Tosi ihana kesäpäivä olikin! Kiitos mummulle!

Illalla vielä pesin meidän matotkin. Mummu vähän auttoi vielä! Ulkona olikin illalla enää noin +14 ja kylmä pesuvesi kun oli kastellut mun vaatteet, niin olin aika jäässä pesujen jälkeen.

Tytsyhän siis konttaa ja kauheaa vauhtia IHAN JOKA PAIKKAAN  mihin pääsee! Lempipaikka on eteinen ja siellä kenkäkasa. Pojan crocksit on suosikit, niitä on ihana maistella. Sitten kun yllätän tytön kenkä suussa, niin yrittää vielä kontata karkuun kenkä kädessään. Ja kirkuu kun otan kengän pois. Hassu :)

Niin, ja tänään ihan ekan kerran tyttö nousi tukea vasten seisomaan!!!!!! Lelulaatikkoa puristaen tyttö seisoi huterasti pystyssä kunnes pyllähti vaipalleen. Kova yritys onkin nousta pystyyn. Pian meidän vauva ei ole enää vauva. Apua! Mitäs sitten tehdään, kysyn vaan?

Nyt menen nukkumaan! Elämä on nyt aika mukavasti mallillaan. Pojan laulua mukaillen: "Elämä ei ole hassumpaa..."