... tämä viikonloppu oli oikein mukava!

 

Tai no, perjantaina hermoja kiristi ja väsytti ja kaikkea, mutta hyvin nukutun yön jälkeen koittikin lauantai. Tiedossa oli kaikenlaista mukavaa. Aamupuuhien jälkeen puettiin pojalle merimiesasu päälle ja suunnattiin Ooopelin nokka kohti konservatoriota. Tiedossa olisi muskarin kevätjuhla. Teemana oli meri ja merimiehet. Meidän ryhmän esitys oli sellainen vesilaulu, jossa kaksi 2-vuotiainen ryhmää esiintyi lavalla hienon koreografian. Äiskää vähän jännitti kun mentiin lavalle. Jotenkin osasin uumoillakin, että pientä jännitysmomenttia poitsu järkkäisi. Mies tietenkin kuvasi koko touhun videokameralle.. Aluksi poika päätti heittäytyä lattialle ja kiemurrella madon lailla sekä kiljahdella vastahankaisesti. Pari kertaa tällaista ja sitten otin pojan syliini ja näin sitten esiinnyttiin. Kunnes jossain kohtaa poika innostui kuitenkin menemään esitykseen mukaan niin kuin kuuluukin. Ja tosi hienosti se sitten menikin! Poika eläytyi ja vilkutteli yleisöön ja jäi taputtamaan itselleen ja omalle ryhmälleen esityksen jälkeen lavalle. Oikein kivasti se meni kuitenkin kaiken kaikkiaan! Ja onhan noi niin ihania tilaisuuksia, että.

 

Juhlan jälkeen juotiin kevätjuhlakahvit kahviossa ja sitten lähdettiin Pyynikille lasten lystipäivään. Siellä ihmeteltiin motskaria, avaruusolioita, pupua, poliisiautoa, syötiin karkkia ja juotiin pillimehua ja juoksutettiin iskää ja äitiä. Päivän kruunasi Satu Sopanen ja Huvitutti-orkesteri. Konsertti oli aika tyhmästi klo 14, eli lasten päiväuniaikaan mutta hyvin poika jaksoi valvoa. Vähän väsynyt fiilis ehkä oli, mutta silti konserttia seurattiin innokkaasti. Tuttuja lauluja tuli ja sitten se vähän jännittävämpi Kapteeni Koukku! Laulettiin mukana ja hytkyttiin ja heiluttiin.Niin, ja Aamulehteenkin päästiin. Lehdessä oli kuva konsertista ja siellä me seistiin yleisössä! Jihuu:)

Kotiin päästyämme pistettiin poika unille ja montaa minuuttia ei tarvittu unen saamiseen.Sinne simahti!

 

Unien aikana ovelle koputettiin saatiin kylään vieras Espoosta! Kahviteltiin ja juteltiin siinä, olikin tosi mukava nähdä pitkästä aikaa taas! Illalla mentiin sitten Espoon vieraan kanssa syömään, mukaan seuraan liittyi toinenkin kaveri. Ja syötiin ja kahviteltiin ja saatiin taas niin hyvät naurut moneen kertaan. Jaettiin naisellisia vinkkejä arkipäivän touhuihin:) Kiva, leppoisa ilta oli!

 

Illalla katselin vielä Euroviisuja. Suomi oli aika höpöhöpöllä mukana. Mut ei se ihan surkein ollut, kuitenkaan.. Norjakos sen voitti, sillä viulupojalla? Se oli ihan surkea. Ihmeellinen juttu sekin kilpailu sitten. Mutta eipä yllätys ollenkaan, että Suomi ei pärjää, etenkään tuollaisella perusrenkutuksella.

 

Sunnuntaina, eli siis tänään, meillä oli kotipäivä. Aamusta lähdettiin pojan kanssa taas koittamaan polkupyörää. Ollaan harjoiteltu pyöräilyä tässä kevään aikana. Lähinnä ollaan työnnetty pyörää ja poika on matkustanut. Vähän on opastettu, että jaloilla pitää polkea. Ja nyt, tadaaa, poika istui satulaan ja alkoi vain polkea!!! Ja äiti sekä isä oli vieressä ylpeänä!! Siinä sitten pyöräiltiin onnellisena ympäri ämpäri ja ihmeteltiin taas meidän isoa poikaa.

Reippaan ulkoilun jälkeen nautiskeltiin nakkisopat ja mentiin koko perhe päiväunille. Voi eloa voi onnea.

Iltapäivällä ajeltiin mummulaan ja grillattiin makkaraa ja juotiin pullakahvit sekä seurailtiin muksujen leikkiä. Poika leikkii jo hienosti samanikäisen serkkunsa kanssa. Siellä ne istui teltassa ja vaihteli lippiksiä. Jos toinen teki jotain, niin toinen teki perässä. Aika nöppeli pari siinä!

 

Huomenna sitten taas työviikko alkaa.. mukavaa, että torstai on vapaapäivä. Huomenna on viimeinen muskaripäivä, täytyy viedä opettajalle kukkia! Kivaa siellä muskarissa oli, ei olla ilmottauduttu syksyn ryhmään, ja nyt se alkoikin harmittaa. Täytyy kysellä vähän siltä opettajalta, että mahtuisko kuitenkin mukaan. Ja koska se täytyy päättää, että osallistuuko varmasti vai ei. Kun loppua kohden poika jaksoi enemmän ja enemmän keskittyä ja innoissaan jo osallistuikin kaikkiin touhuihin.

Ja taas alan haalia kaikennäköistä syksylle...

 

Ihana perheviikonloppu oli kyllä. Lisää näitä.