Tänään kun oli vapaapäivä niin tehtiin pojan kanssa aika kiva reissu tuonne markettiin. Käytiin kahveella - niin kuin poika sanoo - ja shoppailtiin. Vain yksi Pilttipurkki rikkoontui Sittarin lattialle.
Käytiin sitten vielä mummin työpaikalla ja mummin kanssa käytiin lounaalla. Oli aika mukava lomapäivä meillä!

Illalla päästiin tuoksuttelemaan vauvan tuoksua! Hyvä kaveri sai juuri joulun alla tytön, söpösen nöpösen tytön! Ja sitä käytiin katsomassa ja sylittelemässä tänään. Poika veti oman shownsa, minkä vain 2-vuotias voi vetää:) Kaikelta siltä touhulta ehdittiin kuitenkin vähän pitämään suloista tyttövauvaa sylissä ja haistella vauvan tuoksua. Toivotaan nyt sitten vanhemmille oikein hyvää yötä, jospa saisivat nukkua ensi yönä vähän enemmän kuin edellisenä!

Nyt alan nukuttamaan meidän pikkupoikaa unille. Tänä iltana ollaan laulettu iltatoimien aikana laulua "yössä yksin siellä saapuu kyyneleet".....:) Poikakin vetää tunteella tuon "kyyneleet". Eilen poika kuunteli Yölintua ja vetäisi sitten, että "Mä putoan!".
Kyllä lapset ihmeen huolellisesti kuuntelee noita laulun sanoja. Muistan kuulleeni, että pojan pikkuserkkukin istui ehkä noin 4-vuotiaana pytyllä ja lauloi, että "taakse jäivät, nuoruuspäivät":):)

Näihin tunnelmiin.