Ja TAAS vaihtuu vuosi. Ihan tajuttoman nopeasti menee vuodet. Tätä menoa oon pian jo eläkkeellä...

Sisko tuli miekkosensa kanssa meille, nappasi lapset pihalle ja jätti mut tänne ypöyksin kotiin... voi NYYH!!!!! ;)

Tietenkin - kun kerran kunnon kotiäiti olen- nappasin heti imurin käteeni (oli vähän pakko, poika juuri ennen ulos lähtöä jotenkin ihmeellisesti putosi kuuseen, sitten kädet ja naama täynnä neulasia, ja lattiat yltympäriinsä neulasissa). Imuroin onnellisena huomaten, kuinka helposti ja nopeasti siivous käy kun sen saa tehdä yksin.. Elämän pieniä iloja nääs.

Vaan kauaa en jaksanut siivota. Keitin nopeasti kahvia ja hain herkkuja eteeni. näin nopsakkaa päivitän blogini ja heittäydyn pariksi minuutiksi sohvalle ennen kuin vauva kotiutuu ja meille tulee 4. kerran vyöhyketerapeutti vauvaa käsittelemään:).

Vauva on vain sylissä viihtyvä vauva, joka on max. 10-15 minuuttia tyytyväinen, itkee aika paljon. Mutta myös sulattaa meidän sydämet ihanalla hymyllään ja jutustelullaan. Et jospa vyöhyketerapia auttaisi itkuisuuteen ja myös noihin nukkumisiinkin.

Tänään mennään Ylöjärvelle uutta vuotta vastaanottamaan. Tarkoitus syödä, saunoa, katsoa raketteja ja melskata muksujen kanssa. Jee!

Oikein onnekasta alkavaa vuotta kaikille tutuille ja ei niin tutuillekin!!:) Toivotaan, että vuodesta tulee kaikille oikein positiivinen!!!:)