Ystäväni Kipa (hänellä salainen blogi) haastoi minut:

Kerro itsestäsi seitsemän faktaa ja haasta mukaan seitsemän muuta bloggaajaa.

No niin, yritänpä jotain paljastuksia sitten tehdä, älkäähän järkyttykö ;)


1. Rakastan sekä bensan että sikarin hajua. Tiedän erään toisenkin (sukua), joka pitää bensan hajusta. Mikä lie, sukuvika:) Tupakan hajusta en todellakaan pidä, mutta sikari on hyvän tuoksuinen.

2. Aloitan useita harrastuksia, jaksamatta kuitenkaan käydä esimerkiksi kurssia loppuun:) Maalauskurssin kävin loppuun, mutta piirustus jäi kesken. Lentopallon aloitin, kahteenkin kertaan, vaan jäipä sekin. Tässä vasta pari esimerkkiä. No, onpa tullut kokeiltua sitten vaikka mitä.

3. Yksi varpaistani on käppyrä. Inhokkifakta.

4. Olen uskomattoman kärsimätön uskomattoman usein.

5. Vaatehuoneeni on hävityksen kauhistus. Miehen vaatekomero taas on suoraan kuin armeijasta. Vaatteet viikattuna viivasuorissa pinoissa. Minun komeroni joku aina sotkee. Ai niin, näiden piti olla faktoja. Siis minun komeroni aina itse sotken. Sovitettuani jotain vaatetta, en jaksakaan laittaa sitä enää siististi takaisin vaan heitän sen kasaan. Sitten minulla on ryppyisiä vaatteita kasa, ja ne on pakko pestä, että suoristuisivat edes jotenkin.

6. Rakastan ajaa autolla ja kuunnella raskaampaa musiikkia oikein kovalla!! Meidän autossa ei ole cd-soitinta joten joudun kuuntelemaan lähinnä radiota ja etenkin miehen ja pojan ollessa kyydissä, musiikin JUURI JA JUURI kuulee.

7. Laitan tähän vielä Kipaa matkien faktan/tunnustuksen lapsuudesta...
Mut on heitetty ulos tyttökerhosta....Noloa, mutta totta:) Piti piirtää joitain ihme hattuja eri maiden lapsille. Ystäväni Anne-Mari oli piirtänyt aivan huvittavan hatun kiinalaiselle lapselle ja nauroin pitkään ääneen sille piirustukselle. Kunnes sitten ilkeä kerhontäti pisti mut ulos huoneesta miettimään saako toisen piirustukselle nauraa. Hiippailin sitten kotiin, en halunnut moiseen tosikkokerhoon enää mennä. Mutta en silti kehdannut mennä liian aikaisin kotiin, piileskelin ulkona sen aikaa kuin kerhokin kesti. En kotona kertonut tapahtuneesta. Mutta näin jälkeen päin se kyllä aika hyvin naurattaa:)

Tällaisia faktoja sitten löytyi minusta. Haastan

siskoni
ja
Hannan

Muita blogeja en tiedä, joten nuo kaksi ihmistä haastan!