Olinpas tänään ahkera! Laitoin aamulla kellon oikein soimaan ja lähdin jumpalle! Siis ekaa kertaa varmaan vuoteen jumppasin! Huippua! Valkkasin heti alkuun vaatimattoman 1,5 tuntisen Body-tunnin. No, ei se nyt niin mahdoton ollut, jaksoin oikeastaan ihan hyvin. Huomasin vaan, että erityisesti täytyy reenata jatkossa vatsa- ja selkälihaksia ja myöskin täytyy jatkossa enemmän venytellä! Olinpas aika rautakanki!
Hiki tuli ja samalla aika hyvä mieli!! Taas muisti, että toi jumppaaminen ja hikiliikunta on kuitenkin aika kivaa!

Kotona syötiin hyviä tortilloja ja kun poika näytti lopenuupuneelta pakkasimme hänet vaunuihin ja lähdimme ulos kävelylle, aurinkokin kun pilkahteli. Käveltiin Valintatalolle oikein, haettiin perunaa ja porkkanaa, Pilttiä ja Nannia. Vanhemmille suklaata..(voi ei, se herkkulakko..) Siinäpä sitten pojan ruokavalio tällä viikolla :)

Jätin poitsun terassille uinumaan, nukkuikin siellä parisen tuntia. Ulkona onkin varmaan mukava koisia kun on niin keväistä.

Illemmalla oikein säikähdin, kun katsoin koiramme kuonoa. Se oli aika paljon turvoksissa!! Oikein silmiä myöten! Mies oli justiinsa pelaamassa ja soitin sitten äidille, joka pelastavana enkelinä auttoi meitä hädässä. Eli soitin ensin päivystävälle eläinlääkärille, joka neuvoi antamaan kyytabletteja parin tunnin välein. Turvotus oli todennäköisesti rokotuksista tai siitä rauhoittamisesta... No eihän meillä sellasia kyytabletteja ollut, joten äiskä ihana äiskä kipaisi apteekkiin ja toi niitä reilusti! Annettiin niitä sitten iltaa myöten ja nyt kun kello on yli yhdeksän niin alkaa kuono olla ehkä hitusen laskenut! Muuten koira on aika normaalin oloinen, syö ja juo ja on ihan pirteä. Vähän katseltiin, että olisko takapää vähän jäykempi kuin ennen, mutta ei oltu sitten varmoja mistä johtuu, vai onko se vain vanhuuden merkkejä mitä ei ennen olla vaan huomioitu. No, ensi yönä sitten annetaan tabletteja hauvalle. Vaikka samoilla heräämisillä se menee kun pojankin kanssa heräilyt. On meinaan vähän levottomia öitä väliin.. viime yönäkin poika nukkui levottomasti, parahteli kopastaan ja sain varmaan 20 kertaa kurkata, että mikä nyt. Nyt meillä on sitten kaksi syytä heräillä.Jee! :)

On vaan kurjaa kun lemmikki sairastaa! Ja tuollaiset turvotukset on inskoja kun alkaa sitten aina pelätä, että jos se alkaa haitata hengittämistä.. No, toistaiseksi näyttää siltä, että mentäisiin parempaan päin.

Illalla meillä oli kuitenkin hauskuuttakin! Poika sai kauhean naurukohtauksen kun heiluteltiin sellaista pehmokoiraa sen nenän edessä! Se nauroi ihan villinä! Se on aika iso koira ja saatiin myös katsella kun poika ja koira painivat! Tässä on kyllä ihan sekaisin äiti ja isi kun tuo poika on niin ihana!!