Eilen olikin aika mukava talvipäivä! Aamupäivästä vein miehen K-team-päiville Pirkkahalliin. Siellä hänellä vierähtäisikin koko päivä. Kun heitin miehen autolla mummu vahti vauvaa ekan kerran yksin kotona. Hyvin meni, vauva nukkui vain.

Aamupäivä jutusteltiin siinä ja päivällä käytiin vaunuttelemassa rantamaisemissa. Ihana ilma oli ja nähtiin paljon ihmisiä lenkkeilemässä. Aurinko paistoi ja ihailtiin moneen otteeseen hienoa järvimaisemaa.

Kotona nautiskeltiin kunnon gourmet-ateria.. ranskalaiset ja nakit!! Jälkkäriksi mummu taikoi suklaakiisselin. Sitten vain istuttiin pöydän ääressä, selailtiin Asuntopörssiä (vai Etuovi, mikä se lehti nykyään onkaan), ratkottiin sudokua ja jutusteltiin. Oikein leppoisaa menoa ja oloa, vauva vaan nukkui onnellisena kopassaan.

Illemmalla lähdis vauvelin kanssa synttäreille kaverin luo. Ehdin siellä juuri mainita kuinka vauva yleensä on vieraskorea ja nukkuu vieraiden aikana tai kylässä.. No, tällä kertaa näin ei käynyt. Jotenkin poitsu oli hermona ja itkusteli siinä vähän väliä. Niinpä me sitten lähdettiinkin kotiin sieltä suht ajoissa. Kotona sama meno jatkui. Poika varmaan aavisti, että isi on poissa, priskataan äidille nyt oikein olan takaa:) Poika kuitenkin aikansa karjuttuaan nukahti äidin ollessa myös totaalisen nukahtamispisteessä. Yöllä sain miehenkin kotiin, oli ollut mukava reissu siellä päivillä!

Nyt on jo sunnuntaiaamu ja vauva nukkui kyllä yönsä tosi hienosti! Siis viisi tuntia putkeen! Sen jälkeen kolme tuntia ja sen jälkeen välillä huudahdellen miten sattuu. Mutta tuo viisi tuntia tuntui aika hienolta:)

Katsotaan mitä tämä sunnuntai tuo tullessaan!