Kyllä siellä ihanan keväistä on. Saisi alkaa näyttämään jo kesäisemmältäkin. Lehtiä kyllä jo puihin pukkaa, se on aika ihanaa. Kylmää on ilma silti, aika hyvin saa pukea ulkoillessa.

Tytsy on niin hyvä syömään edelleenkin vain. Kokeilin jo vähän karkeampaa ruokaakin. Pojalle syötettiin tosi pitkään sitä Piltin kaurapuurojauhetta, se kun on niin samettista ja poika oli oikea sihtikurkku tosi pitkään. Mutta tytteli syö jo hiutalepuuroakin. Mukavaa siinäkin mielessä, että ne puurojauheet on törkeän hintaisia. Ja olenpa hyvin itsekin saanut tehtyä sörsseleitä vauvalle. Ja vauva syö.. Tällä viikolla oli neuvola ja hyvin kasvaa vaaveli. Ihana pyörykkäposki onkin. Nyt se on alkanut vaatia huomiota ihan uudella lailla. Jos katsookin muualle niin volyymit kohoaa! Onneksi tätä tapahtuu vain aina välillä, ettei ihan koko aikaa. Ja onneksi se kailotus on sellaista "hyvänlaatuista", eikä itkuhuutoa:)

Ja selviä ryömimisyrityksiä on ilmassa. Mutta vasta yrityksiä. Olkoon vaan vielä pitkään paikoillaan vauva, aina helpompaa äiskälle:)

Poitsun kanssa käytiin tällä viikolla sirkuksessa! Hämeenkyröön sattui tulemaa sirkus ja sinnehän me sitten suunnattiin, napattiin taata mukaan! Kun lähdettiin, niin poika sanoi, että "Mua jännittää niin, että korvissa jyrisee." Ja kyllä olikin jännittävä juttu. Se oli vähän sellainen pienempi sirkus, mutta oikein tunnelmallinen ja kiva! Siellä oli hevonen, villakoira, kyyhkysiä, pelle, trapetsitaiteilija, taikuri, vaikka mitä kivaa. Poika sai sellaisen salamamiekankin sieltä, se oli aika kova juttu! Sirkuksen jälkeen jäätiin pomppulinnaan niin pitkäksi aikaa, että oltiin ihan viimeisiä lähtijöitä. Sirkuskin oli purettu melkein puoliksi kun me poistuttiin. Poika pomppi jonglöörin tytön kanssa pomppulinnassa ja me juteltiin sen sirkustirehtöörin kanssa, joka tarjosi meille kahvitkin! :) Aika hieno juttu!:) itse olen käynyt ihan pienenä sirkuksessa, siitä en oikein mitään muista. Enkä pahemmin ole sirkuksesta piitannut, mutta nyt ihan tykästyin. Taikatemppuja edelleen inhoan, mutta onneksi se on vain pieni osa sirkusta.

Kun ajettiin sirkukseen, poika rupatteli takapenkiltä kaikenlaista, mm. "Äitien tehtävä on paistaa ruokaa. Isien tehtävä on hakea hampurilaisia." :) Mistä sitten nuo keksinyt? Kyllä meillä isikin silloin tällöin ruokaa laittaa, eikä suinkaan vain hae hampurilaisia:) Vaikka niitäkin kyllä silloin tällöin haetaan, myönnettäköön:)

Ihania ulkoiluilmoja on ollut paljon ja ulkoiltu ollaankin reilusti. Se on kivaa näillä ilmoilla. Ja jotenkin tuntuu, että poitsukin on vähän ykskaksyllättäen tässä keväällä jättänyt suuremmat uhmailut ja meillä on taas sellainen seesteisempi vaihe tässä. Mukavaa, mukavaa.

No, tässähän sitä tuli löpistyä taas kaikenlaista. Huomenna on tiedossa askartelua tulevaa kevään suurta juhlaa varten!

Nyt lähden lukemaan kirjaa Nalle ja minä.