Perjantaina sitten jäin kaupungille töiden jälkeen kaverin kanssa. Tsekattiin uusi Vilan liike. Noi Vilan vaattet on tosi kivoja, tykkään. Yksi paita sieltä alesta löytyi. Sitten vähän kierrettiin kaupunkia muuten ja juoruttiin mukavia. Käytiin ihanassa ranskalaisessa kuppilassa kaffella ja katseltiin ihmisiä. Mukava ilta olikin! Kotiin palailin kuitenkin ajoissa. Poika vaan petiin ja sitten väsyneenä itsekin petiin.

Lauantaina poika heräsi klo 6.30. Tosi kivaa. Ei muuta kuin aamupuurolle, mies veteli hirsiä vielä jonnin aikaa. Sitten pakkasin jumppakuteet ja käväisin jumpalla. Ja oli taas oikein mukava jumppa, niin hyvä olo tuli siitäkin rääkistä. Tosin nyt on reidet niin kipeet, että. No, lauantaina mies aloitti pakastimen sulattamisen. Mä siivosin. Poika on ihan hysteerisen kiinnostunut imurista (mitenkähän on esim. kymmenen vuoden päästä?). Se "auttaa" kun imuroin. Tuuletettiin sohvatyynyt yms. Tuli siistiä!
Ilta meni ihan tavallisissa puuhissa sitten. Ja hauska yllätys illalla tulikin sitten kun meidän pakastin ei enää mennytkään päälle. Muuten se toimii kyllä, kun painaa napin pohjaan, valot syttyy ja näin, mutta kun päästää napista irti niin se ei jää pohjaan. Et vika on ainoastaan siinä napissa. Näppärinä sitten teipattiin se nappi kiinni.Yöllä kun mies kävi kurkkaan pakastinta niin se olikin (yllätys) pois päältä. Mies siinä sitten pohdiskeli aikansa ja viritteli leipäveitsen siihen nappiin kiinni niin, että se pysyi pohjassa... Siellä nyt sitten töröttää veitsi meidän pakkasessa. Huomenna soitetaan korjaaja. Toivon mukaan sen saa korjattua, ettei tarvi heittää ylimääräistä donaa noihin vekottimiin. Alkuperäiset ne taitaa olla mutta silti siistit. Muutenkin on tuota rahanmenoa. Pyykkikone on varmaan räjähtämässä kun pitää niin kovaa metakkaa. Kerran se jo korjattiinkin, vieläpä edullisesti..noin 400 egee. Et enää ei korjata. Digiboxi piti ostaa. Kaikenlaista rahanmenoa.

Niin, enkä olekaan muistanut kertoa puhelusta, minkä mies sai yksi päivä .. isännöitsijältä. Yläkerran mummeli oli soittanut ja valittanut, että me pestään pyykkiä VIIDELTÄ AAMULLA! Tämä mummu on joutunut sängyn paikkaakin siirtämään meidän takia! Voi morjes sanon vaan! Mulla-ei-tulis-pieneen-mieleenkään!!!! pestä-pyykkiä-keskellä-yötä!!! Herätä peseen pyykkiä kerrostalossa viideltä aamulla. Siis jos saa nukkua niin nukun, en pyykkää. Mies jutteli tietenkin asiallisesti isännöitsijän kanssa ensin. Mä halusin sitten selvittää tämän mummun kanssa asian ja menin soittamaan ovikelloa. Ja aivan asiallisesti me tietty keskusteltiin. Tämä rouva on kyllä aina ollut ihan mukava ja asiallinen. En  olisi uskonut, että hoitaa isännöitsijän kautta tällaista asiaa. Kerroin sitten kyllä, että me ei tosiaankaan KOSKAAN pestä yöllä pyykkiä. Ja juteltiin sitten, että mistä moinen linkouksen ääni mahtaa kuulua. Tämä rouva oli jo suunnitellut muuttavansa pois tämän yöllä kuuluvan äänen takia. Tarjosi sitten, että me ostettaisiin se hänen asunto........ Kaikenlaista.
Mutta ihan sulassa sovussa juteltiin, ja hän selvittelee mistä ääni kuuluu, epäili jotain ilmastointia.

Tänään käytiin ulkoilemassa mummulassa, miehen äidin luona siis. Käveltiin läheisen maatilan heppa-aitaukselle ja poika reippaasti ojensi rukkasensa hepan turvan alle heti:) Hevosmies!!:) Hetki pollea ihasteltiin ja leikittiin mummulan pihassa ja sitten ajeltiin kotiin syömään. Poika sai kalakeittoa, äiskä ja iskä Mäkistä terveellistä ja ravitsevaa ravintoa.
Päivällä käytiin yhtä rivaria katsomassa. Se oli ihan jees kuntoinen, mutta jotenkin pimeä ja keskellä rivarisumppua. Olkkari pieni. Ja kuitenkin hinta meille vähän liian korkea. Et ei sitä sit harkitakaan.
Näytön jälkeen saatiin kylään taata avovaimonsa kanssa! Kahviteltiin ja seurattiin sitten Meidän Villi Poika-Showta ilta. Oli oikein mukavaa! Katseltiin Tanssii tähtien kanssa. Ihme, ettei se kansanedustaja pudonnut. Ei taida olla noissa äänestyksissä kyseessä tanssitaidon mittaaminen vaan joku ihan muu. Mut onneks Joonas Hytönen ei pudonnut, mä haluun vielä nähdä miten se tanssii:)

Tulipa todellakin tarinaa. Meen kyl nyt nukkuun, et jaksaa taas huomenna vääntää duunia. Neljä työpäivää ens viikolla. Ennen sitä oli ihan innolla odottamassa lyhyempiä työviikkoja, mut nyt en sitä mitenkän älyttömästi noteeraa kun töissä on kuitenkin ihan jees käydä. Mut nyt, öitä kaikille!