No, pakko nyt kirjoittaa kun on hetki aikaa. Menen ihanaan iltavuoroon ja lapset tuossa touhottaa vielä omiaan. Poika pelaa Äppöpöötä mun uudella hienolla Lumia 820-puhelimella. Miekkonen osti sen mulle lahjaksi, synttäri ja äitienpäivälahjaksi. Oon kai sit ollut edes vähän inhimillinen kun noin hienon lahjan hankki.

Kevät on sujunut mukavasti. Ehkä vähän vähemmän stressaan työssäni, mutta stressaan vielä kuitenkin. Kaipa se tästä, pikkuhiljaa.

Tyttösen korvakontrolli sanoi, että tulehdus ei ole kokonaan vielä häipynyt. Joutui syömään vielä toisen a-kuurin päälle, ja sitten onneksi oli korva terve. Seuraavaksi olisi varmaan sitten alettua miettiä putkia, enkä kyllä haluaisi niitä.

Pojan nimellä tuli kirje, koululta! Nyt on haettu iltapäiväkerhopaikkaa ja merkattu kalenteriin kouluun tutustumispäivät! Melkoisen jännää! Eskarin viimeisiä kuukausia viedään. Paljon on kavereiden kanssa touhuttu. Nyt on jo kaverit käyneet kylässä ja poika käynyt kavereilla.

Molemmat muksut kävi myös virpomassa. Minä ja naapurin rouva käytiin puskissa hakemassa pajunoksia. Lapset sitten koristelivat oksat ja tyttö yllätti haluamalla mukaan virpomaan. Yleensä vähän arastelee uusia ihmisiä, mutta ilmeisesti isoveljen kanssa uskalsi lähteä. Kiertelivätkin lähinaapurien ovilla, viimeisellä ovella meidän taloista tyttö antoi oksan, mutta ei halunnut enää edes palkkaa koriinsa vaan lähti pois ja halusi sitten kotiin.. väsähti virpomiseen. Mutta oli kovin tyytyväinen saaliiseensa ja mutusteli suklaitaan onnellisena sisällä. Pojat vielä virpoivat naapuritalossa vähän lisää. Reippaita ja kohteliaita onneksi olivat kun kuuntelin vähän nurkan takana. :)

Pääsiäinenkin oli ja meni. Nautin kyllä ihan täysillä lomasta. Tekee hyvää olla muissakin ympyröissä kuin töissä. Lapsilla oli vielä yksi extralomapäivä päälle. Tosi hyvä.  Perjantaina ajeltiin miehen kanssa Helsinkiin Vuosaareen tädin luo. Nautittiin siellä aivan mahtava lammasateria ja jutusteltiin mukavia. Mukaan saatiin sitten ihana vanha lipasto/hylly, joka on aikoinaan ollut äidin ja tädin lapsuudenkodissa. Se on juuri sopiva siihen kohtaan meillä, mikä on kaivannutkin jonkinlaista hyllyä. Ja mukaan lähti vielä sellainen yöpöytä pariksi toiselle samanlaiselle kotona. On kiva kun kotona on sellaisia huonekaluja, joilla on tunnearvoa tai joissa on muuten sitä jotain. Kannatti odottaa, että sellainen löytää meille, eikä vaan sännätä lähimpään Jyskiin hankkimaan jotain sinne päin. Vaikka saa niitä jyskin huonekalujakin olla, ei niissä mitään vikaa ole :) (paitsi että ovat joskus vähän huonoja) :D

Sunnuntaina käytiin museossa katsomassa muumioita ja lintuja, leluja, kenkiä sekä luonnontieteellinen museokin kierrettiin. Se olikin kyllä tosi kiva ja mielenkiintoinen paikka. Maanantai oli pääsiäisen kotipäivä. Oltiin vaan ihan oman perheen kesken koko päivä. Ulkoiltiin reilusti, ronkittiin pihan viemärikaivot auki ja nyt vaan odotellaan, että lumet sulaa ja valuu nopeasti viemäriin! Takapihakin tutkittiin. Sieltä löytyi epämääräisen kuoleman kokenut pikkulintu ja multaa ja vettä ja märkä nurmikko sekä pullakahvit, minun ja pojan järjestämänä. Aurinko paistoi, syötiin pullaa ja juotiin kahvit/mehut ja fiilisteltiin kevättä.

Nyt alkaa arki, hetkeksi. Parin viikon päästä meillä on talviloma ja käydään vähän risteilemässä uudella laivalla. Siihen asti pitäisi jaksaa vielä. Kyllä sitä jaksaakin kun arki on ihan jees puuhaa kumminkin :)