Jo kolme päivää kahden viisi viikkoa vanhan pojan kanssa! Ihan kivasti sujuu. Yöt menee edelleen vaihtelevasti. Juuri kun ajattelet, että nythän tämä alkaa sujua niin vauva "iskee takaisin" ja päättää pitää äiskää hereillä. Vauva tuntuu kuitenkin aika hyvin tyytyväiseltä väsymysitkuja lukuunottamatta, sepä se sitten on pääasia.

Eilen illalla kummipoika perheineen poikkesi kylään! Kummipoika oli piirtänyt hienon kuvan meidän perheestä. Nyt kuva on jääkaapin ovessa, mutta taidan laittaa sen oikein kehyksiin ja seinälle kun on niin hieno kuva, siinä on vauva ja koira ja me. Mä olen siinä kuvassa se pullein :)
Mukavaa oli tätä porukkaa nähdä, tsemppiä heille vaan remppauksiin!!

Tänään saatiin vauvavieraita, kaveri kävi neljä viikkoa vanhan typykän kanssa kyläilemässä! Hyvin saatiin turistua monta tuntia, aika paljon vauva-asiaa saatiin puitua, ja tietty kaikkia totuuksia arjesta saatiin sanottua ääneen:) Tosi mukava oli kun kävivät visiitillä, sovittiin jo että nähdään näin useamminkin! Hyvä hyvä!

Nyt illalla tulee vielä toinen kaveri kyläilemään ja pääsen taas juoruilemaan :) Tein pannaria, aika hyvää on kerman ja hillon kanssa..

Taidan lähteä nyt ulkoilemaan, jos vaikka menis kaveria pysäkille vastaan. Tälläistä tänne tällä kertaa siis.