Tänään onkin ollut kiva päivä!

Aamusta heräilin ajoissa kun kaikki lähteminen kestää nykyään niin kauan. Olin siis jumpalle menossa. Kaveri laittoi viestiä, että onkin kipeä. Toinen kaveri oli jo edellisenä päivänä ilmoittanut, ettei pääse, lapset on kipeänä. Kolmas, jonka piti aloittaa jumppa samassa ryhmässä ei lähtenyt pakkasen takia. Ja mä kun olin jo pyntännyt itseni (siis yrittänyt kohentaa hiuksia ja laittanut jopa meikkiä).. Mietin kovasti lähtisinkö vai enkö. Soittelin äidille töihin ja sovittiin, että nähdään jumpan jälkeen lounaan merkeissä, äidillä on sopivasti ruokkis siinä. Lähdin siis rohkeasti pakkasta uhmaten! Poika sai päälleen supermäärän vaatetta ja minä itse myös. Kiireellä ryntäsin bussiin ja jumppapaikalle. Ihmeellistä kyllä olin tosi ajoissa kuitenkin paikalla! Jumppa meni kivasti, vähän poika protestoi lopussa ja kitisi, mutta kohtalaisen tyytyväisenä kuitenkin pysyi jumpassa mukana. Jumpan jälkeen poika nautti maitoaterian ja sitten suunnattiin lounaalle mummun kanssa. Oikein sopivasti kerettiin sinnekin ja syötiin hyviä omenaisia silakkapihvejä, jälkkäriksi kahvia ja Runebergin tortusta puolikas. Oikein mukavaa oli poiketa mummin kanssa lounaalle.

Pakkasin taas pojan vaunuun ja suuntasimme Anttilaan. Ajattelin ostaa veljen tytölle synttärilahjan, hän täyttää pian 15 vuotta! Järkyttävää! Meidän perhepiirin pienin onkin jo ihan noin vanha. No, siis lahja piti ostaa, ostinkin. Ajattelin samalla kurkata josko löytäisin sen sarjan Rimakauhua ja rakkautta 2-kauden jaksot dvd:nä. Löysin sen ilokseni ale-pöydästä.. samassa pöydässä olikin sitten myös kaudet 3 ja 4. Ostin nekin. Ja sitten siinä pöydässä oli myös sarjat Tankki täyteen ja Reinikainen.. ostin nekin. "kun halvalla sain" :) Todettakoon vielä siis, että ale-pöydästä löytyivät! Huikeeta! Nyt onkin mammalla sitten pakkaspäiville puuhaa. Toi Rimakauhua ja rakkautta on ihan paras sarja, paitsi että siinä lopussa käy niin kurjasti sille Rachelille.
Olin aivan onnellinen näistä löydöistäni!

Sitten suuntasin kotiin ja kotona kun otin pojan vaunuista niin hokasin, että mamma on taas pukenut pikkusen liikaa. Raasu oli ihan hikinen.. tunsin pistoksen..huono äiti, vauva on kärsinyt.. vaikka eipä tuo sitten ollut huutanut, nukkui vaan, varmaan oli niin pyntätty ettei pystynyt liikkumaan eikä huutamaankaan.Ääk! Milloinkahan sitä oppii pukemaan lapsensa oikein..?

Ilta menikin sitten kotosalla puuhastellessa. Ihan yleistä puuhailua vaan. Puolitoista jaksoa kerkesin katsoa Rimakauhua ja rakkautta-sarjaa..

Huomenna on taas uusi päivä! Olispa oikein kylmä niin vois hyvällä omatunnolla olla vaan sisällä:)