Tänään olikin mukava päivä. Aamu oli niin nätti, ulkoitiin pojan kanssa kun mulla oli vapaa. Poika käveli pitkät pätkät, on vissiin mummun kans reenannut kävelyä paljon. Poika ihmetteli maailmaa, puistoa kierrettiin ristiin rastiin. Tultiin sisälle, syötiin kalakeittoa ja poika simahti sänkyynsä. Mä pistin sit äkkiä itseni kuntoon ja lähdettiin sitten isän ja äitin kanssa siskon valmistujaisiin. Mentiin koululle katsomaan kun sisko haki todistuksen. Siellä oli oikein juhlallista. Rehtori jutusteli kaikenlaista ja diplomi-insinöörit yms. saivat todistuksensa. Sitten kahviteltiin ja onniteltiin vastavalmistunutta!
Koululta ajeltiin Astoriin syömään. Herkkuruoat oli ja seura mitä parhainta. Oikein juhlallista ja mukavaa! Onnea pikkusisko!

Mitäs muuten on puuhattu.... hmm. Lahjat on nyt kaikki ostettu. Sunnuntaina pikasilaus kotiin, jos sais havuja jostain niin sais kuusen tuoksua vähän.

Poika on nykyään jo niin iso poika. Se ymmärtääkin jo vaikka mitä. Tänäänkin sanoin kun oltiin alkamassa syömään, että "meinaatkos syödä tutti suussa?" niin poika otti heti tutin suusta ja heitti lattialle. Lapseni ymmärtää puhetta, ihmeellistä:)
Hassu juttu sattui tänään aamulla. Ensinnäkin heräsin ennen poikaa, sekin on hassua, mutta ei jutun pääpointti. Pääpointti on se, että kun sängystä alkoi kuulua ääniä, menin nappaamaan poikaa syliin ja hätkähdin, että missäs pojan yöpuku on... Se oli riisunut yökkärinsä itse. Siellä istui vaippasillaan sängyssään. Toivottavasti ei joku yö nappaa vaippaakin pois..

Tämmöistä joulunalus aikaa meillä vietetään.

Nyt aion jättäytyä joulutauolle ja toivotan kaikille OIKEIN TUNNELMALLISTA JOULUA!!!