Oikein leppoisa jouluaaton tunnelma vallitsee nyt täällä Haapiksessa. Eilen koristeltiin kuusi pojan kanssa vauvan kiljahtelun säestyksellä. Kinkku saatiin myös uunista ja siitä on jo hyvä osa syötykin. Koti on niin puhdas kuin tämä mama on nyt jaksanut sitä siivota. Herkkukaappi pullottaa suklaata, vihreitä kuulia, pipareita, karkkia yms yms.

Tänään suunnataan anoppilaan joulun viettoon, pukkikin varmaankin löytää meidät sieltä. Poika ja serkkutytöt kovasti pukkia odottavatkin. Vauva ei vielä ole tajunnut, että jos kovasti rääkyy ja valvottaa niin saa risuja pukilta......:)

Huomenna vietetään seesteistä (joopajoo) joulupäivää minun äidin luona. Tapanina mennään häiriköimään taatalaan. Oikein mukava joulu siis tiedossa perheiden parissa. Eilen käytiin hautausmaalla viemässä lämpimät ajatukset edesmenneille. Siellä oli tunnelmaa, poika on jo niin iso, että sai laittaa sytytetyt kynttilät paikalleen. Muisteltiin siinä sitä joulua kun poika oli vasta reilun vuoden ja käveli hautausmaalla ihan mihin sattui, muttei ainakaan sinne suuntaan minne oltiin suuntaamassa. Ja nyt jo vaunuissa nukkua pössötti uusi tulokas, joka ensi vuonna sitten töpöttelee mukana. Oi ja voi, niin se aika kuluu.

On tämä joulu aika mukavaa aikaa. Eilen oli niin ihana tunne kun kuusi tuoksui ja hetken päästä kinkun tuoksukin levisi huusholliin. Oli siistiä ja tunnelma oikein jouluinen.

Oikein ihanaa joulua kaikille, jotka näitä raapustuksia vielä jaksavat lukea!!!!