Otsikko kuvastaa tämän viikonlopun kuviot.

Eli mamma kävi humputtelemassa ekan kerran vuoteen. Kyseessä oli humputtelu työkavereiden kanssa. Aloitettiin hohtokeilauksella ja sitä kesti kokonaiset kaksi tuntia. Aika pitkä aika keilata, mulla tuli käsi ihan kipeäksi ja sitten myös vasen pakara. Pohdittiin sitä työkavereiden kanssa, että se on varmaan pitkien ihmisten ongelma keilauksessa, tuo vasemman pakaran kipeytyminen meinaan...:) Hauskaa oli, vaikka neljästä kierroksesta olin kolmessa huonoin. Ei se menoa haitannut!

Keilaamasta siirryttiin Coussiccaan syömään. Olikin tosi hyvä pihvi minkä söin. Mukavaa oli syödä hyvin ja jutustella työkavereiden kanssa. Ravintolasta siirryttiin työpaikalle jatkoille. Siellä sitten istuttiin noin puolen yön tienoolle saakka ja juoruttiin. Loppuilta kuluikin Tampereen yöelämässä. Käväistiin uudessa paikassa nimeltä Tabu. No ei se taida ihan uusi olla, mutta mä en ole ennen käynyt. Siellä oli huono dj ja muutenkin paikka oli aika tyhjä, joten luiskahdimme London pubin ovesta sisään ja siellä menikin loppuilta. Taksi vei uupuneen juhlijan sitten yöllä kotiin.

Hauskaa oli, mutta olipa vaan ihana tulla kotiinkin!! Lauantai kului rauhallisissa merkeissä, mitään kummempaa itse aiheutettua olotilaa ei ollut, mutta väsy kuitenkin. Iskällä ja pojalla oli mennyt hienosti ilman äiskää, olikohan edes ikävä ollut..:)

Sunnuntai sujui samaan rauhalliseen tahtiin kuin lauantaikin. Paitsi että leivoin pullaa ja se onkin harvinaista se! Taas tuli sellaisia lättänöitä, mutta kun niissä on paljon voita ja sokeria niin ihan hyviä kai ovat..:)

Poika on ollut niin iloinen ja tyytyväinen koko viikonlopun. Pari naurun hörähdystä on jo kuulunut, mutta aina kun mamma jää odottelemaan lisää, niin eipä tulekaan enää.Oletettu tyytyväisyys näkyy myös yöunissa, jotka ovat aina vaan pidempiä.. kaksi yötä on mennyt nyt noin 10 tunnin unilla, siis putkeen!! Mitenkähän pitkään tällainen mahtaa jatkua?

Huomenna saadaan pojalle kaksi tyttöystävää kylään. Eli kaksi kaveria tyttövauvojensa kanssa tulee kylään! :) Siitä sitten raporttia myöhemmin!