Tänään lähdettiin sitten ekan kerran kaupungille!

Sain kommenttia, että on yhtä juhlaa vaan. No jaa-a, vauvan ja vaunujen kanssa se on aika järkkäilyä ja sompailua välillä. Tänään hokasin, että Tiimarin alakertaan ei ole pääsyä vaunujen kanssa, eikä noihin pikkuliikkeisiin kaikkiin ollenkaan. Mutta meidän poitsu antaa kyllä hyvät mahdollisuuden muuten kiertelyyn, se kun vaan NUKKUU! Tänään se nukahti kun vaunut lähti liikkeelle, bussimatka meni nukkuessa.. Sokoksella treffasin kaverin ja kahviteltiin, siellä vauva vähän availi silmiään, mutta nukahti uudelleen. Nukkui Hennesit, nukkui Pentikit... KappAhlissa heräsi huutelemaan maitoa. Siellä olikin niin kuuma, että lähdettiin sitten Sokoksen alakertaan nauttimaan päiväateriaa (siis vauva nautti). Kun kaveri sitten lähti kotiin niin meidän poika nosti äläkän ja sitten lähdettiinkin kotiin. Ja kun vaunut lähti liikkeelle, niin poika NUKKUI! Ei me ihan hirveän kauaa kaupungilla oltu, mutta saipa hyvät päikkärit poika.

Kaverin vauva olikin jo 4 kk ja oli meidän tirriäiseen verrattuna jo ihan iso poika, ihana vekkuli naureskelija. Hän ei suostunut nukkumaan kuin pikku pätkiä vain. Isot siniset silmät katseli vaunuista ja tutti heilui:)

Kiva reissu oli kaupungille mutta nyt riittää shoppailut hetkeksi ja huomenna vietetään oikein kotipäivä! Ettei raukkaa riepotella vaan ympäri maailmaa, ollaan vähän kotosallakin.

Mies tuossa viihdytti äsken vauvaa, Libero-sammakko on nyt kova sana, ja myös hymyhelistin! Ihanaa kun vauva niin hymyilee ja kiljahtelee.

Mutta arvatkaas mitä se nyt tekee.. no, se nukkuu:) (saas nähdä miten yöllä, valvotaanko silloin...)