Eipä tänne kuulu mitään ihmeellistä, siksipä ei juuri tekstejäkään ole tänne viitsinyt laatia.

Arki pyörii kivasti. Kaikki sujuu tällä hetkellä niin mukavasti. Poika suhtautuu vauvaan aika kivasti, auttelee äitiä askareissa ja halii välillä vauvaa. Vauva on tyytyväinen. Se nukkuu yötkin aika kivasti, vähintään neljä tuntia kuitenkin putkeen. Tosin edelleen jää vähän valvomaan syötön jälkeen. Kikattelee siinä sitten hetken, mutta kun huomaa, ettei äiti lämpiä jutustelulle niin alkaa nukkumaan.

Aamupäivällä ulkoillaan. Mennään yleensä ekana tuohon torin leikkipaikalle, jossa on pojan hoitokaveritkin. Leikitään ja jutustellaan siinä kunnes hoitokaverit menee sisälle syömään. Sitten mennään liukumäkeen ja riehutaan pojan kanssa lumessa. Joskus katsellaan sorsia. Tuossa lähilammikossa uiskentelee varmaan sata sorsaa. Poika havaitsi siellä kerran yhden pienemmän linnun. Ihmeteltiin mikä se on ja pari mummua sanoi sen olevan tavi. Tehdään siinä pientä lenkkiä lähimaastossa ja sitten mennään sisälle. Vauva jatkaa uniaan tunnin kaksi vaunuissa sisällä vielä. Sillä välin me syödään ja keitellään ehkä päiväkahveitakin. Poikakin juo "kahveet". Eli pieni tippa kahvia ja puoli mukia maitoa..:) Joskus poika nukkuu päikkärit. Nykyään vaan harvemmin, kun herää aamulla niin myöhään.

Sitten vauva herää ja sen kanssa sitten rupatellaan ja syötellään sitä. Sitten leikitään ja odotellaan isiä kotiin. Kun isi tulee, tehdään aina "jotain". Mitä nyt sitten milloinkakin puuhataan. Nyt onkin ihanaa kun alkaa olla valoisaa illallakin, pääsee enemmän ulos iltapäivälläkin.

Vaikka nyt valitetaan kun tuota lunta niin tulee, niin näin kerrostaloasujana (eipä tarvitse lumia luoda) on kyllä tosi ihanaa kun on lunta. Voi peuhailla lumessa, laskea mäkeä, kaivaa lapiolla "tynnyreitä". On niin talvista.

Mutta että, mukavaa eloa oloa on tämä. Kunpa voisikin pysähtyä tähän elämänvaiheeseen. Saisi aina haistella vauvan tuoksua ja jutella elämän ihmeellisyyksistä pienen pojan kanssa. Vauva on niin ihana, nauraa paljon ja kiljahtelee ilosta usein. Poika on myös iloinen ja touhukas, ehkä pahin uhma alkaa hellittää. Poika onkin niin kiinnostunut kaikesta, että on oikein mukava puuhastella milloin mitäkin yhdessä. Nyt ollaan tosi usein leivottu yhdessä.. :) (Kun ei kaupasta osteta niin paljon hyvää, niin sitä sitten leivotaan :)

Elo on siis mukavaa, oikein mukavaa.