Kiirettä tosiaan pittää. Asuntoamme ollaan siis myymässä ja kovin on nyt mietintämyssyssä, että kuka välittäjä otetaan myymään tätä meidän huushollia. Se Siivikkalassa oleva asunto meitä edelleen kiinnostaa, mutta katsotaan nyt rauhassa, että onko se sitten vielä jäljellä kun meidän kämppä on myyty.

 

Tänään käytiin pojan kanssa Tampere-talossa katsomassa Satu Sopanen ja Tutti-orkesteria. Mukana oli kaveri lapsensa kanssa ja meillä oli oikein mukavaa. Konsertti oli pojan ensimmäinen tällainen ihan oikea konsertti. Poika ihmettelikin ehkä eniten kaikkia valoja. Kaikkein upeinta, mitä poika näki, oli konserttisalissa seiniin heijastettavat valot, jotka muuttuivat väriltään ja muodoltaan koko ajan. Aina kun tuli uusi valo tai muoto niin poika hihkaisi "Äiti kato, uusia kuvioita!"

Nyt sängyn pohjalta kuuluu "humppeliromppeli lentokone korkealla" laulua. Jäipä näköjään joku laulukin mieleen. Nyt kuuluu "polviani klonksutan".. Tuttuja lauluja, oli ihan hauska nähdä tuo konsertti ihan livenä.

 

No niin, ensi viikolla sitten tulee kaveri katsomaan, mitä meidän eteiselle voisi tehdä, siellä kun on pojan tekemä reikä seinässä ja sitten sellainen pieni halkeama. Pitäisi ne paikata ja sitten maalata seinät. Me ollaan ihan uunoja noissa remppahommissa ja ollaan superhyperkiitollisia jos kaveri tulisi jelppimään noissa jutuissa.

 

Mut nyt meen miehen kanssa pohtimaan asuntoasioita. Pojan silmät on juuri lupsahtamassa kiinni!