Tämä viikko onkin hujahtanut vauhdilla taas. Keskiviikkona käytiin kavereiden ja lasten kanssa tässä lähellä kevättapahtumassa lapsille. Ehkä se oli vähän isommille lapsille tarkoitettu, meidän porukan lapset kun on kaikki noin 1,5-vuotiaita. Meidän poika juoksenteli ympäriinsä kaahottaen. Rauhottui kun sai rusinoita. Lähdettiin sitten lähimpään Heseen muksujen kanssa. Lapset sai rusinaa ja äidit hampparia. Hyvä jako:) Sitten hokasin sen, ettei kiireisen työpäivän jälkeen tuollainen tapahtuma ole paras mahdollinen ajanviettopaikka. Vähän hermoja kiristi. Mieskin sairastui taas johonkin kuratautiin. Ties mistä sen sai kun minä ja poika toistaiseksi ollaan vältytty moiselta. Vaan vielä kerkiää.....

Lauantai olikin jännä päivä. Aamupäivä meni mukavasti ulkoillessa naapurin kanssa. Meidän muksut on samassa hoitopaikassa ja "tuntevat" näin hyvin toisensa. Eivät kylläkään vielä leiki oikein yhdessä, juoksentelevat vain ympäriinsä. Mutta olipa kivempi ulkoilla porukalla kuin vain yksin hiekkiksen reunalla nakottaa. Kun päästiin sisään, poika sai soppaa ja pääsi päiväunille. Ovikello sitten soi ja veljeni poikkesi vaimonsa kanssa ovella. Toivat ison valkoisen ruusun ja upean korin, jossa oli Anna-kuoharia, Trio-punkkua (kuulemma huippua) ja kaikenlaista herkkua, mm. pestoa, artisokkia, suklaata, keksejä, olikos aurinkokuivattuja tomaatteja yms. Upea kori, en malta purkaa sitä, näyttää niin hienolta! Ihan ylenpalttista moinen!!!Kiitos!!
No, veli ja vaimonsa lähtivät syömässä käymään, ennen kun taas tavattaisiin. Homman nimi oli nyt se, että äitini oli järkännyt, perheen avustuksella yllärisynttäripäivän. Minulle ilmotettiin vain päivä ja kellonaika milloin tulee olla valmiina. Siis pynttäydyin ja jännäsin mitä tuleman pitää. Mies jäi kotiin kun oli edelleen kurataudissa. Anoppi tuli poikaa hoitamaan siksi aikaa, kiitos anopille! Äiti haki minut ja bussilla matkattiin Hämeenpuiston liepeille, ja arvailinkin jo mitä tuleman pitää.... VUONNA 85! Olin miettinyt jo pitkään, että sen kun pääsisi tässä näkemään! Ja nyt pääsin! Molemmat veljeni olivat mukana, veljen vaimo tietenkin, sitten minä ja äiti! Esitys oli tosi hyvä, biisit huippuja ja kaikki rekvisiitta niin hassua kasarityyliä. Paras kohta koko esityksessä oli se Maunon kännitilitys Siiri-hiirestä!!:) Se Mauno olikin aika ihana siinä;)
Väliajalla juotiin leivoskahvit tietenkin!Oli supermukavaa!!

Teatterin jälkeen käveltiin laiva-terassin kautta ihan toiselle puolelle kaupunkia. Mentiin Mylläreihin syömään! Se on ihana paikka! Ruokalista on hyvä, tarjoilijat tosi asiantuntevan oloisia ja palvelu hyvää. ja mikä parasta, ruoka hyvää! Söin kuhaa, ja tarjoilija ehdotti justiinsa sopivan viinin sen kanssa. Oijoi, miten maistui! Mukaan hyppäsi tässä vaiheessa myös siskoni ja veljen vaimon tyttö poikakaverinsa kanssa. Fiilis oli oikein rento ja leppoisa. Superkiitos kaikille osallistujille!

Ilta jatkui sitten Telakan terassille, jossa nautittiin auringon viimeiset säteet ja vähän siideriä ja kaljaa. Sitten äitini päätti lähteä kotiin ja me kakrut painettiin Tampereen yöhön. Tsekattiin Oluthuone ja sitten mä jo halusinkin laulaa karaokea, joten mentiin Killinkiin. Odoteltiin joku tovi ja mä lauloin Oon kolmekymppinen. Ihan surkeasti meni, mut mitä välii!:) Sainpas laulaa:) On sekin kasvamisriitti suoritettu. Killingistä mentiin Amarilloon ja sieltä puolenyön jälkeen hyppäsin taksiin ja ajelin kotiin unille.

JÄTTIMAHTAVASUPERHYPERKIITOKSET KAIKILLE IHANILLE, ERITYISESTI ÄITILLE, JOKA ON PÄÄSYYLLINEN KOKO TOUHUUN! Olen aivan otettu tästä ihanasta päivästä, mikä mulle järkättiin!Nöyrä kiitos.

Sunnuntaiaamu meni vähän päänsäryssä ja noin, mutta pienillä ekstraunilla siitä selvittiin. Kukkakaupan kautta suuntasin nenän kohti mummulaa. Ihailtiin mummun hienoa avaraa keittiöratkaisua (keittiö siis purettu, remppa meneillään) ja mietittiin mistä pizzaa haettaisiin. Päädyttiin Patarouvaan, sinne soitto ja pizzat tilaukseen. Sillä välin kun odoteltiin keiteltiin kahvit ja syötiin jätskikakkua. Ja sähellettiin yleisesti kuten aina. Jossain välissä mies ja poikakin ilmestyivät päiväuniensa jälkeen juhlimaan mukaan. Oli oikein rentoa, katseltiin siskon Nizzan kuvia ja hölpöteltiin kaikkea. Pizzat rohmuttiin nopeasti. Kyllä olikin hyvää.
Kun oli tarpeeksi juhlittu, käännettiin Vectran nokka kohti toista mummulaa. Siellä keiteltiin teet ja syötiin vielä toista kakkua, joka oli superhyvää!!!! Mummu sai myös kukkia ja kortin. Molemmat mummut saivat tänä äitienpäivänä lahjakortit jalkahoitoon. Meen itsekin sellaiseen pian, se on ihana hoito.
No, mummulassa touhuiltiin kaikenlaista kivaa ja sitten ajeltiin illalla kotiin. Ja huomenna alkaa uusi viikko ja musta tuntuu, että mulla on poskiontelotulehdus, pitäisköhän mennä lääkäriin vai mitähän tarttis tehdä sitten senkin suhteen.Jään sitä pohtimaan.