On se vaan niin mukavaa kun mieskin on lomalla! Olispa aina näin! Mut eipä oo ja arki alkaa...plääh. Todella tylsää!

Keskiviikkona suuntasimme auton nokan kohti Kyröskoskea! Oli tarkoitus mennä isän ja hänen kihlattunsa luo kyläilemään ja myöskin mentäisiin porukalla syömään. Aluksi syötettiin poika, vetikin aika määrän peruna-porkkanaa. Vain kerran lusikka lensi kaaressa roiskuttaen sosetta ympäriinsä. Kun pojalla oli masu täynnä ja unetkin tulossa, niin lähdettiin syömään. Muut söi pizzaa, minä söin kanaruukun. Ruoka oli hyvää ja poika nukkui onnellisena melkein koko reissun. Ravintolakeikkaa varjosti puhelu, jonka isäni sai.. Hänen serkkunsa, samoja ikiä, oli kuollut. Juteltiin siinä sitten tästä serkusta, kuinka oli isän elämässä ollut ja vaikuttanut.

Kun sitten palailtiin isän ja morsiamensa lukaaliin, kahviteltiin luonnollisesti! Poikamme kummikaimakin tuli kahvittelemaan kun oli taukoa töistä siinä kohtaa sopivasti!
Illemmalla hain koiramme hoidosta, oli ollut mummulassa. Hyvin voi pullukkakuonoilunsa jälkeen, kuonokin on jälleen normaali. Jutustelin mummun (eli äitini) kanssa hyvän tovin. Se on hassua, kun silloin kun ei ole paljon aikaa, on jo myöhä, niin silloin kirpoaa parhaat ja syvällisimmät keskustelut. Näin kävi tälläkin kertaa. Kun pääsin kotiin, sain mieheltä kuulla, että meidän poitsu oli nauranut ihan tolkuttomasti illalla, oikein hekottanut pitkiä pätkiä.. Enkä mä ollut kuulemassa..höööh. No, kaikkea ei voi saada..

Torstaina hoideltiin asioita ja poikettiin anoppilassa. Sielläkin kahviteltiin, mä tarjosin kahvipullat sen kunniaksi, että olen nyt myös TALVIlomalla:) Kun ajeltiin kotiin, kekkasin soittaa työkaverilleni, että tuleeko töistä kyytiin ja meille. Jos vaikka (taas) kahviteltaisiin ja ehkä lenkkeiltäisiin. Tehtiin molemmat. Mukavaa olikin juoruilla ilta! Heitin sitten kaverin kotiin ja palasin juuri katsomaan, kun Kristian putosi Idolsista.. Mieluummin se kukkoileva Ari olis saanut tippua.. no, ehkei Kristiankaan ihan sen tyylinen ollut, että tuon kisan voittaisi..

Perjantaina saatiin pesukoneenkorjaaja varaosineen tänne. Reippaan tunnin tuolla korjaili konetta, ihan osiin laittoi meidän masiinan. Aika nuori kaveri oli, puhetta vain kuului tasaisesti kun mieheni kanssa jutteli. Fiksu kaveri oli kyllä ja kertoi meille "totuuksia" pesukoneista ja niiden maailmasta:) Hyviä tietoja antoikin. Nyt koneemme onkin yllättävän hiljainen. Aiemmin se piti ihan mahdotonta meteliä lingotessaan, nyt vain pientä hurinaa. Ihanaa, taas kuulee muiden puheen, vaikka kone linkoaakin:) Vähän jäi vaan harmittamaan korjaukset, kun pesukoneen alle tulee edelleen pieni lätäkkö kun sitä käyttää... Niin, että voi että! Yritettiin häiskälle soittaa mut eipä vastannut.. Perhana. Täytyy maanantaina saada se sitten kiinni, jos tulis vielä katsomaan, että mikä vielä vaivaa masiinaa. Onneksi sillä voi pestä kuitenkin koko ajan..

Iltapäivällä suuntasimme koko perhe Teivoon katsomaan pollea, jota siskoni miehensä kanssa valmentaa. Minun mieheni omistaa pari karvaa tästä pollesta. Joten tietty edistystä pitää aina seurata kun on siihen mahdollisuus. Ilmeisesti hyvin köpötteli. Isänikin oli katsomassa hiittiä. Poitsu nukkui vaunuissa siellä hyvät päikkärit.Mukava reissu oli sekin, lämmintä alkaa olla jo ja kovasti keväistä.

Illalla päätin, että kun muuta ei ole, niin painelen jumppaan! Tällä kertaa kyseessä oli step, 1 h 15 min. Tykkäsin ihan, vaikka meinasinkin kuolla. Vatsalihakset edelleen pitivät minua pilkkanaan...

Poika oli jotenkin kärtsä illalla. Oli kuulemma miehelle kiukkuillut. Ehkä oli sitten uupunut kun nukkui superunet vielä aika myöhään illalla. Piti oikein herättää "päivä"unilta. Käytiin kylvyssä, mikä ei edelleenkään ole pojan lempipuuhaa. Nyt jo polskuttelee käsillä ja jaloilla vedessä, mutta hymyä ei irti saa kun istuu puntussaan. Pistin sitten naperon uuteen yökkäriin ja annoin lämmintä maitoa ja uni tuli taas. Siellä se nyt nukkuu, kopassaan. Taidan itsekin mennä "koppaani" kun huomenna mennään aikaseen lastentarvikeostoksille. Pitää ostaa turvaistuin ainakin.. Mitähän siitäkin sitten tulee. Anoppi tulee hoitamaan Kallea sillä välin, jotta me saadaan rauhassa ja tehokkaasti tehdä ostokset.

Näin taas, aika jaarittelua tämä teksti.. Hyvää yötä kaikille!

ps. Vaihdoin tällaisen hienon venetaustan! Tuli siitä vähän sellainen keväinen olo...