Tänään poika on kävellyt enemmän kuin koskaan. On kävellyt enemmän kuin kontannut. Tuntuu, että poika kehittyy ihan mahdotonta vauhtia. Poika osaa myöskin avata jo roskiskaapin. Täytyypä keksiä siihen patentti, ettei sinne menisi, siellä kun on bioroskiskin. Sepä olisi varmaan pojan mielestä mielenkiintoinen tutkimuskohde.

Perjantain reissu oli mukava ja mielenkiintoinen... Eduskuntatalo oli kiva kiertää ja sitten katsella istuntoa, kun kukaan ei kuunnellut mitä puhuttiin ja kävi kauhea kuhina, kaikki edustajat poukkoilivat paikoiltansa ja juttelivat keskenänsä. Ehkä vaikutti se, että oli perjantai iltapäivä, mutta silti. Aika levotonta menoa näiltä kansanedustajilta.. Muutama tunti oli vapaata aikaa ja kierreltiin Kamppia ja sitten käytiin vähän istuskelemassa Teatterissa. Bussilla tultiin takaisin Tampereelle ja sitten mentiin meidän työpaikalle istumaan vielä iltaa.

Lauantaina illalla menin kaverin luo saunomaan. Meitä oli vanha tuttu likkaporukka. Pistettiin grilli päälle ja syötiin ihanaa ruokaa, istuttiin tunnelmallista iltaa saunan terassilla ja juteltiin kaikenlaista. Sitten saunottiin kaverin ihanassa pihasaunassa. Oli kyllä aivan mahtavat löylyt. Niin ihana olo tuli saunan jälkeen. Lähdin kyllä ajoissa kotiin, olin aika väsynyt. Oon nukkunut koko viikon niin huonosti. Vaikka poika nukkuu kohtalaisesti niin mä heräilen enkä saa unta. Mikähän mua vaivaa....

Tänään olen lenkkeillyt pojan kanssa ja kohta lähdetään vielä meidän äidin luona käymään, maistamaan pullia joita äiti on leiponut!!! Kivaa!!

Iloista ensi viikkoa kaikille!



ps. Meillä on pätkinyt hirveästi netti viimepäivinä. Onneksi ehdin kopioida tekstin niin sain liitettyä loppuosankin, kun jotenkin tänne blogiin pääsi aluksi vain osa tekstistä... tää on niin tätä.