... voiko joulupukki tullakaan.

Voi, kun se on jo tilattu:) Tulee varmaan kengityspakullaan:) Jos suostuu:) Toivottavasti:)

Joulua tässä suunnitellaan, ilmeisestikin anoppilassa vietetään nyt sitten joulua. Ei uskoisi, että ihan just on joulu, on niin marraskuumaista. Lahjat on kokolailla ostettu ja tein jopa joulusiivouksen viime viikonloppuna. Mies lähti Teivoon ja mä päätin, että mäpäs teenkin vähän ylläriksi joulusiivouksen sillä välin. Imuroin, vein matot ulos, pesin lattiat, hinkasin kylppärin, vessan, pyyhin pölyt, imuroin sohvat, tuuletin sohvatyynyt, hinkasin kaappien ovet.. Poika nukkui just sopivat päikkärit ja mies saapui kotiin just kun laittelin sohvatyynyjä paikalleen. Oli äijäpaha niin iloinen tästä, että ihan pehmeni ja lupasi ravintolaillan ja leffat tarjota. Aika kivaa:)

Siivoukset täytyi tehdä jo noin aikaisin, koska ens viikonloppu hujahtaa siskon ja miehensä bileissä. Sisko siis valmistuu di:ksi ja miehensä ikääntyy 30 vuoden ikään. Isot kemut tiedossa! Lupasin tehdä kakut, joten on hommaa sitten hyvinkin loppuviikosta. Hauskaa siis tiedossa, bileitä ja kaikkea!

Töissä olen edelleen viihtynyt, valoisaa tulevaisuutta lupailivat työmaalla jatkossakin. Se on hyvä se. Olen saanut kuulemma spontaanisti hyvää palautetta työkavereilta. Kiva kuulla, todellakin.

No, jotain kurjaakin tässä touhussa. Toissayö oli HIRVEÄ!!!!! Sellainen sappikivikohtaus oli, että meinasin kuolla. Siis se oli jotain KAMALAA. Sattui niin, että tärisin ja henki kulki huonosti. Ja se vaan kesti ja kesti. Synnytyssupistukset on ihan kepeetä kamaa ton rinnalla. Ne on tietty ihan eri laatuistakin kipua, mut nekin kesti paremmin. Tästä kun ei tiedä, koska se loppuu ja kuinka kauan kestää. Seuraava päiväkin meni ihan plörinäksi, ylävatsaa kalvoi ja koko ajan yökötti. Tänään jo oli parempi päivä, onneksi. Seuraavaa tajunnanräjäyttävää kohtausta odotellen. Soittelin jo Hatanpäälle, että minkälaiset jonot on, mutta täytyy huomenna soittaa uudelleen, saa sitten tietoa paremmin. Niin, uusista kipulääkkeistä ei apua...se siitäkin toivosta sitten.

Huominen vielä työtä, sitten alkaa viikon joululoma, jipii!!!

Iloista joulun odotusta kaikille, ehkä raporttia vielä ennen joulua!