Meiltä on ihan lähtenyt mopo käsistä herkuttelun suhteen. Jotenkin siinä kun vauva syntyi ja väsytti ja rytmit meni miten sattuu, me alettiin ostaa aina vaan enemmän karkkia, suklaata, sipsejä, jätskiä, keksejä.. siis ihan kaikkea herkkua.  Ja me siis syödään kaikkea hyvää JOKA PÄIVÄ. Iltaisin kun saadaan poika petiin niin johan herkkukaapin ovi narahtaa ja me aletaan mättää suklaatakarkkiasipsiämitävaanhyvää suuhumme. Ja ihan on lähtenyt lapasesta tämä touhu.

Kävin tänään kaupassa ja ajattelin, että nyt ostan vain kaikkea terveellistä naposteltavaa.. Ja siis naurettavuuden huippu oli kun tajusin kassalla, että olin ostanut jälleen kerran niitä samoja herkkuja mitä ennenkin PLUS päälle naposteluporkkanapussin Et ei se varmaan ihan niin toimi..

Mut nyt, mies on päättänyt, ettei tuo enää kaupasta mitään hyvää, vaikka mä kuinka pyytäisin. Ajattelin, että jos olis vaikka viikon syömättä mitään hyvää, niin se katkasis sen ahmimisen. Ainakin makean kanssa toimii, kun jättää hetkeksi kokonaan makean, niin ei sit teekään mieli niin enää makeaa.

Mut joo, nyt saa mässäily riittää!!!! Antakaas armaat lukijat neuvoja, miten helpottaa tätä rankkaa elämänmuutosta