Melkein mitalin ansaitsee se, joka tuonne ulos lähtee vaunujen ja koiran kanssa lenkkeilemään.. eli minä siis ansaitsen:) Oli pakko päästä vähän ulos ja pakkasin vauvan vaunuihin ja koiran remmiin ja lähdin noihin rantamaisemiin ulkoilemaan. Oli älyttömän liukasta ja märkää ja loskaa ja mitä kaikkea noilla teillä. Rämmittiin sitten jonkinlainen lenkki kuitenkin. Ja piristihän se!

Eilen käytiin Taysissa tarkastuttamassa vauvan lonkat. Ne ensiksi ultrattiin ja sitten tarkastettiin muuten. Ultraukset ja kaikki meni tosi hyvin, vauva käyttäytyi oikein mallikelpoisesti. Ja parastahan tietysti oli se, että kaikki on kunnossa. Ei mitään kontrolleja tai muita käyntejä tarvita. Onneksi. Saatiin "terveen paperit".

Toissayönä ihmettelin kun olo tuntui kuumeiselta, ja aamulla mittailin niin lämpöä olikin. Mieleen tuli heti rintatulehdus, mutta muita oireita ei ollut kuin tuo kuume, joka sitten nousikin 38,5 asteeseen asti päivällä. Nukuttiin kunnon päikkärit sitten koko perhe ja sen jälkeen olikin jo paljon parempi olo. Tänään ei ole kuumetta ollut. Ihmeellinen juttu tuollainen yhden päivän kuume ilman muita oireita.

Ihanaa kun viikonloppu alkaa ja isäntäkin on päivät kotona!