No niin, Cuplaton on testattu. Saas nähdä oliko vaan sattumaa, mutta kyllä tuntui vauva levollisemmin nukkuvan, oikein neljä tuntia putkeen. Hienoa! Toivottavasti toimii jatkossa! Pahemmat ähinät pysyi poissa, ainakin viime yön.

No, kun yhdestä vaivasta päästiin niin tuli toinen tilalle. Ja taas kaivataan äitsyjen ja tietty muidenkin ohjeita ja neuvoja! Nimittäin nuha vaivaa. Oikein inhottavan paksua räkää joka liikuskelee edestakas nenässä. Sitä niistäjää yöllä kokeiltiin, sillä ei saanut mitään irti. Sängyn päätyä nostettiin, en tiedä auttaako. Muita neuvoja??

Äsken käytiin pikkupakkasessa ulkona lenkillä hyvän kaverin kanssa. On vaan terapeuttista päästä juoruileen ja lenkkeileen tonne rantamaisemiin!

Niin, laulamisesta... yritin tuossa laulella vauvalle. Sain äidiltä lauluvihonkin, siitä sitten loilottelin sohvalla. Ei ymmärtänyt vauva hyvän päälle, alkoi kitistä mokoma:) Muka maito oli tärkeämpää kuin kulturellit musiikkielämykset... Höh! Aion kuitenkin jatkaa lauluharjoituksia. Toivottavasti vauva ei pahempia traumoja saa kuitenkaan.

Sitä vauvahierontaa pitäisi kokeilla. Seuraavan kerran vaikka kylvyn jälkeen voisi testata josko vauva tykkäisi moisesta.

Meidät kutsuttiin vauvan kanssa kylään lauantaina, synttäreille! Katsotaan miten meidän käy! Osaako poika käytöstapoja:) Tai äiti:)