Tässähän alkaa ihan päätä huimata tämä edistysaskelien määrä ja tahti!!! Mies laittoi tänään pojan nukkumaan ja kävi itse pötköttelemään sängylle pojan sängyn viereen. Poikapa ei tyytynyt pötköttelemään vaan halusi kurkata isiä ja nosti kädet sängyn laidalle ja nousi jaloilleen!!!!! Huiii!!! Sitä sitten kokeiltiin uudelleen ja kameran kanssa tietenkin!! Laitan vähän todistusaineistoa lukijoille, jotteivät luule, että huijaan!!

No, muuta juttua ennen kuvia.. Lenkkeillyt olen kavereiden kanssa aika paljon.. Vaunut hajosivat, onneksi menee takuuseen korjaus. Kaverin kanssa piti mennä jumppaan, mutta salilla olikin jo kesäaikataulut eikä sitten mennytkään mitään jumppaa, joten mentiinkin Veskaan ostoksille:) Löysin sieltä oi ihanaa tuliaista kaverin pojalle, joka siis syntyi noin viikko sitten.

Terassin olen laitellut kesäkuntoon. Kukkien lisäksi siis pöytä ja tuolit sekä grilli on kannettu terassille. Yhdet pullakahvit siellä jo juotiin eilen mummin kanssa. Tarjottiin kahvit työmiehellekin, joka meidän seinänsivustalla kaivaa monttua jonkin kosteuseristysjuttujen takia:)

No, sellaista meininkiä, nyt kuvia, silvuplee:

629716.jpg
Riippumattoloikoilija mökillä!!

629710.jpg
Juhlavieras 70-vuotis syntymäpäivillä

629718.jpg
Istun näin hienosti!

629720.jpg
Ylös vaan hip hei!

629713.jpg
Näin vain, olenpas taitava!!

Näin vauhdikasta menoa meillä! Niin kehittyy poika, että yöunet on..huhhuh.. aika levottomia. Noustaan ylös, kieritään ja pyöritään, herätään jutulle keskellä yötä.. Päiväunetkin jää joskus väliin kun on niin levoton meno päällä. Vaihe tämäkin..