Nyt alkaa jo melkein olla tieto vauvan sukupuolesta varmaa. Radiologi taas ultraili ja nosti prosentit lukuun 98 %!! Sanoi, että jos nyt pieleen menee, niin ei hänen kannata näitä hommia enää tehdä.

Aika jännää! Silti mä skeptisenä edelleen pidän mahdollisena kummankin sukupuolen.

On tämä toisen odottaminen niin erilaista. Ensimmäisellä oli "nimi" jo valmiiksi, vauvaa kutsuttiin jo masussa vaikka miksikä. Just huomasin, ettei meillä ole tälle vauvalle oikein muuta nimeä kuin "vauva". Voi voi. Enkä oikein keksikään mitään sopivaa, joten olkoon sitten vain Vauva.

 

Niin, ja olen tässä suunnitellut uudistavani/entisöiväni sellaisen vanhan puusohvan pojalle lastensängyksi. Se on sellainen aikasta vanha puusohva, jossa on syvempi se "laari". Se on nyt puunvärinen ja tänään poikkesin sitten rautakauppaan maaliostoksille. Olin suunnitellut sellaista kuultomaalia, mutta ostinkin lakkapetsiä. Myös hiekkapaperia, sutin ja tinneriä tarttui mukaan. Eli täytyy hioa sänky ja sitten petsailla. Sellaisen kevyen valkoisen lakkapetsin se sänky saa ja sitten pääsee poika uuteen petiinsä.

Ja voi vitsit, että siellä rautakaupassa oli kaikenlaista! Alkoi niin kutkuttaa kaikki rempat ja muut vastaavat puuhat kun näki kaikkea ihanaa. Saispa jostain hyvän tilan tästä läheltä tai joskus jos saisi vaikka autotallin tai jonkun käyttöönsä niin saisi sinne tehdä oman puuhahuoneen! Aikoinaan olin koulussa puukäsitöissä rättikässyjen sijaan ja tykkäsin tosi paljon. Vanhoja huonekaluja olisi kiva laitella uuteen uskoon. Vaatii vaan vähän perehtymistä, mutta tuolla rautakaupassa saa kyllä tosi hyviä neuvoja ja ohjeita kaikenlaiseen. Niin että jee! Ihanaa päästä hiomaan ja maalailemaan/petsailemaan!

Pojalle ostin kukkaruukun ja kesäkakkaroiden siemeniä. Mikä nauru syntyi noista kesäKAKKAroista! Ne sit kuulemma haisee. Taisi mennä vähän kakat ja kakkarat sekaisin poitsulla.. Mut laitettiin mullat ja siemenet purkkiin ja nyt odotellaan sitten kasvua. Poika saa sitten kastella ahkerasti kukkaansa, se kasteleminen kun on niin mukavaa!

Tulossa mökkiviikonloppu! Meillä on vähän niin kuin sukubileet äidin mökillä ja se onkin mukavaa se! Poika niin odottaa, että pääsee puhaltamaan saippuakuplia, kastelemaan kukkia, mahdollisesti uimaan, saunomaan ja keinumaan. Äiti odottaa sitä sänkyprojektia (se puusohva on mökillä siis) ja isi varmaan odottaa hyviä päikkäreitä riippumatossa lintujen laulussa! Ja tietysti odotetaan sukulaisia ja mukavaa meininkiä ja leppoisaa mökkifiilistä!