No johan on aikaa vierähtänyt viime kirjoitelmista.Peto, josta edellisessä raportissani mainitsin on pysynyt poissa näkyvistä toistaiseksi.

Aika paljon on ollutkin puuhaa tässä, joten en ole kerennyt oikein keskittymään koneella niin pitkäksi aikaa, että saisin mitään järkevää tekstiä aikaiseksi. Nyt aion jotain juttua kuroa kasaan...

Paljon ollaan kyläilty ja kylässä on käynyt kavereita, niin paljon, että se näkyy vyötäröllä! Aika makkara onkin kertynyt kaikesta kahvittelusta:) Nyt meinaan aloittaa dieetin ja tässä pohdin, että mitä kevyttä kahvin kanssa voi tarjoilla, ilman, että se on pahaa:)

Viime lauantaina pakkasin pojan vaunuun ja pistin koiran remmiin ja tallustelin äidin oven taakse ja pyysin äidin lenkille. Päätettiin kävellä Pyynikin näkötornille. Ulkona oli ihana ilma ja tietenkään ei maltettu olla juomatta munkkikahveja. Juotiin ne siinä ulkona, terassilla, noin -8 asteen pakkasessa. Maistuipas muuten tosi hyvältä! Sitten lenkkeiltiin takaisin kotiin. Samana iltana mentiin katsomaan kummityttöä, joka oli kasvanut ja söikin jo persikkaa hyvällä ruokahalulla! Aikamoisen konsertin saivat aikaa meidän poika ja kummityttömme.

Ai niin, surkean romupuhelimeni akku nahistui niin, että lähdin katsomaan uutta luuria itselleni. Löysinkin sellaisen, SonyEricssonin. Olen ennen vannonut Nokian nimeen, mutta kun sain roplata kaverin SonyEricssonia ajattelin mahdollisesti hankkia sellaisen. Ja näin kävi. Toivottavasti kestää kauan, yhtä kauan kuin tämä edellinen luurini, noin 4 vuotta. Veljeni opastamana sain ladattua puhelimeeni muutamia biisejä. Laitoin vähän luuriin biisejä seuraavilta artisteilta/yhtyeiltä: Tom Petty, Blackmore´s night ja Martti Servo. Kivaa tämä uusi tekniikka!

Tänään lähdin suoraan vauvajumpasta kaverille kylään Tampereen Leinolaan. Hienosti osasin bussilla jäädä ihan oikealla pysäkillä pois. Kaveri lellitteli poikaa ihan mahdottomasti, sylitteli ja leperteli. Tapasin siellä kolme ihanaa kissaa! Ja söin AIVAN MAHTAVAA ruokaa, rakuunakanaa!!! Enpäs ole pitkään aikaan syönyt mitään niin hyvää. Höysteenä mozzarellaa, basilikaa, tomskua yms. Voi että oli hyvää! Kaveri on tuttu yläasteajoilta ja meillä on aina hauskaa! Jutut rönsyää yleensä ihan älyttömyyksiin ja mikäs sen hauskempaa!

Niin, otsikossa mainitsin noista housuista, todellakin unohdin housuni tänään jumppasalin pukkariin. Onneksi kyseessä olivat kuitenkin jumppahousut. Farkut sentään muistin laittaa jalkaan ulos lähtiessäni! Vaikkakin olen kyllä varma, että jonain päivänä unohdan housuni oikeasti jalasta tai muuta vastaavaa, niin hajamielinen minusta on tullut. Joskus jää hellan levy päälle ja joskus istuin kotona koko päivän niin, että ulko-ovi oli auki käytävälle... Tämöistä tää on, kotiperunalla sama pää kesät talvet.

Näitä kokemuksia rikkaampana jatkamme elämää eteenpäin!