Aika tavallinen viikko on ollut. Kotona ollaan pötkötelty ja vähän reissattukin.

Maanantaista en muista mitään. Ilmeisesti kai mitään ihmeellistä ei oo tapahtunut..

Tiistaina mentiin Teivoon katsomaan hepan koelähtöä. Hepan, jonka osaomistaja mieheni on. Muut omistajat ovat isäni, siskoni ja miehensä. Kyllä vaan jännitti porukkaa, vain minä ja poika oltiin aika rauhallisia. Poika suorastaa nukahti kun jännitti niin vähän. Eli poitsu nukkui sen ajan, kun hepoinen juoksenteli koelähdöstä läpi! Hyvä te treenarit ja muu omistajaporukka!!!! Onnea vaan jatkoon hepan kanssa, toivotaan tervettä pollea ja paljon juoksurahoja;)

Keskiviikkona saatiin kylään serkkuni lapsineen! Aamupäivästä saapuivat! Meillä on sellainen kori kaapissa, mikä oikeastaan vahingossa muodostui lasten leikkikoriksi. Koriin alkoi kertyä kaikenlaista rompetta mitä ei tarvittu. Sitten kerran jonkun lapsen ollessa kylässä varmaankin vahingossa kori päätyi leikkeihin. Siitä lähtien kori on annettu kaikille lapsille noin 0-7-vuotiaille. Korissa on palloja, aurinkolaseja, avaimenperiä, imurin pikkusuutin, avainlenksuja, nalleja... Ihan hyvä kori on ollut. Täydennettiin sitä vielä papereilla ja värikynillä.
No, nyt hairahduin aiheesta... Hops vaan, multa se käy.. Niin, sain hienon synttärikortin, serkun pojan (melkein 5 v.) piirtämän!! Hieno oli kerrassaan!! Ja nyt pääsin kuulemaan tytön 1,5 v. puhetulvaa! Oli hauska kuunnella juttuja, "isosta koirasta" puhuttiin paljon. Nautittiin pullaa ja mehua sekä hedelmäsalaattia. Oli mukava aamupäivä!

Illalla lähdin kaverin kanssa vatsapeppu-jumppaan. Hyvä oli!! Jos sais kivan kesäpepun....:) Joopajoo.

Vielä illemmalla lähdin toisen kaverini kanssa katsomaan stand up-esitystä kaupungille. Aluksi kyllä eksyttiin johonkin terassiavajaisiin ja katseltiin jotain bändiä siellä. Sieltä kun päästiin oli esitykset jo ohi. No, vaihdettiin sitten paikkaa ja aika kuluikin hauskasti Tampereen yöelämässä. Suht ajoissa oltiin kotonakin. Hauskaa oli!

Torstaina oli siis pyhä ja vapaa. Miehen kanssa suunnattiin vectran nokka kohti anoppilaa! Mentiin sinne grillaamaan! Kevään/kesän ekat grillaukset. Hetki odoteltiin miehen veljen perhettä, miehen veli kun hoitaa grillaukset aina! Aika herkut sai taas aikaan!!Sapuskojen ja kahvien jälkeen lähdettiin katsomaan eläimiä lähimaatilalle. Siellä nähtiin lehmiä, kanoja ja kaneja. Oli oikein mukavaa, ilma oli lämmin.
Anoppilassa kun puuhailtiin pihassa, niin nikkaroitiin meidän pojan vaunuista rattaat! Eli poistettiin pehmeästä kantokopasta puupohja ja nyt sitten on käytössä ison pojan rattaat. Voi meidän poikaa, on niin iso jo!!! Eipä tosiaan enää viihtynyt kauaa siinä vaunuissa, aina kun oli hereillä, yritti kurkkia sieltä maailmaa. Nyt saa rauhassa istua kun selkänojankin saa kunnolla ylös ja pojan valjaisiin kiinni.

Tänään sitten sain aamupäivästä äidin käymään aamukahvilla. Kahviteltiin ja jutusteltiin. Annoin koiramme mukaan äidille mökille. Tulee ihan ikävä haukkua:)

Aamulla kaverini soitti, että voisi tulla poikiensa kanssa pihalle hetkeksi meidän kanssa, jatkavat siitä sitten menoihinsa myöhemmin. Soittivat sitten päivemmällä ja nähtiin pihalla, mentiin läheiselle leikkikentälle. Me äipät päästiin juttusille ja pojat leikkivät innolla! Meidän poika nukkui vaunuissa! Tämä kaverini on pitkäaikaisimpia kavereitani, ihan ala-asteen tokalta saakka! Monet jutut on juteltu ja puuhattu! Nyt on kaverilla jo kolme poikaa 5 v., 3,5 v. ja vähän yli 1-vuotias! Poitsut nauttivat eväät, juteltiin mukavia ja sitten porukka kasasi kamppeet autoon ja matkasi menoihinsa. Sen jälkeen ei tässä ole paljon tapahtunut. Saas nähdä miten viikonloppu sujuu!

ps. Vaihdoin tällaisen kreikkalaisen kadun sivupohjaksi.Aina keväällä ollaan miehen kanssa käyty etelässä (tai aina ja aina.. muutamina viime vuosina), Kreikka on mun suosikki. Tänä vuonna ei tiettävästä syystä lähdetty, joten katselenpa kuvaa nyt kuitenkin.