Arki on alkanut pyöriä ihan tasaiseen tahtiin. Välillä on hieman stressaavampia päiviä, mutta pääosin päivät sujuu tosi kivasti. Tyttö nukkuu juuri siihen asti aamulla kun poika menee päikkäreille (aamulla siis herää syömään ja jutustelemaan hetkeksi). Muutaman kerran ovat nukkuneet yhtaikaa päikkäreitä. Mutta pientä rytminpoikastakin on jotenkin aamupäiviin jo löytynyt. Ihan mukavaa. Poika on jo niin iso, että sen kanssa voi jutella ja touhuta jo ihan järjellisiäkin juttuja. Tosin uhmaikä on edelleen päällä, mutta oliskohan pahin uhmis jo mennyt.. saa nähdä.

Hankin kaverin kanssa kymmenen kerran jumppakortinkin. Eka kerta oli kuntonyrkkeilyä ja se olikin aika tehokasta. Otetaan uudelleen se taas keskiviikkona. Ihan kiva päästä vähän huhkimaan, on jotenkin muuten niin veltto olo.

Aloitin lasten kanssa sisarusmuskarin. Matkustettiin oikein bussilla kolmistaan kaupungin toiselle puolelle. Poika istui penkillä ja pää pyöri väkkäränä ympäriinsä kun oli niin paljon nähtävää. Mua kyllä jännitti, että miten matka sujuu, poika kun on aika elohopea. Hyvin meni. Muskarikin oli ihan kiva, siellä oli kiva ohjaaja ja mukava porukka. Poika tosin vain aika paljolti katseli ja puuhaili omiaan siellä. Ei oikein suostunut osallistumaan mihinkään. Mutta kotiin tullessa lauloi kyllä niitä lauluja, eli oli kuitenkin kuunnellut. No, katsotaan seuraavan kerran, miltä touhu näyttää. Mummu lupasi tulla mukaan seuraavalla kerralla, on sitten mukavampaa tuo matkustaminen ja voi keskittyä enemmän siihen muskariin pojan kanssa jos mummu viihdyttää vauvaa.

Viime perjantaina poikettiin pojan kanssa Hoploppiin. Poika viihtyi siellä hyvin (mikä yllätys). Yhdessä kohtaa hukkasin pojan siellä, ihmettelin, että minne se kerkesi. Siellä se juoksi noin kymmenen muun pojan kanssa sählykentällä ja lätki palloa maaliin. Muutenkin on kotona isin kanssa pelannut sählyä, tuntuu tykkäävän. Ovat myös käyneet luistelemassa nuo pojat. Viime kerralla poika oli jo pysynyt pystyssä pikku hokkareillaan:)

Äsken poika totesi, että "Mä kohta myöhästyn töistä." Mä kyselin, että "Jaa, missä sä sitten olet töissä?" Kuulemma "Tuossa ihan lähellä vaan, Terveystalolla." Mä kyselin, että "mitäs sä siellä sitten teet työksesi?". "Mä vaan oon siellä", sanoi poika. :) Hahhaa. Poika laittoi toppakengät jalkaan ja lähti töihin. (Meni huoneeseensa soittelemaan kitaraa..)

Nyt on sellainen tilanne, että poika puuhailee omiaan (on töissä) ja vauva nukkuu. Me vaan ollaan. Mä luin lehteä ja mies torkahteli sohvalla. Täähän alkaa olla jo ihan tylsää.. No joo, eipä nyt liioitella. Huomenna on tytsyn neuvola, saas nähdä kuinka paljon meidän pikku possukka jo painaa ja paljonko on pitkä:)