Ettäpä sellaista kuuluu!
Sappivaivat alkaa olla menneen talven lumia. Tänään poistettiin ompeleet ja se on hyvä, ne kun kiristivät ikävästi.Vatsa on vielä vähän arka, muuten kaikki alkaa olla kunnossa. Paitsi että kunto on s-u-r-k-e-a.

Mitään ihmeellistä ei tässä saikun aikana olekaan tapahtunut. Paitsi, että yhtä asuntoa käytiin katsomassa. Siitä ei sen enempää. Täytyypä kuitenkin taas todeta, että tosi tarkkana saa olla ja monet asiat pitää tajuta tarkistaa ennen kuin mitään tarjoaa. Toinen toteamus on se, että jo on jotkut ihmiset typeriä. Ahneita ja typeriä.Siis liittyen tähän asuntokauppaan.

Poika on ollut oikein suloinen. Saatiin kaveri kylään samanikäisen (kuin poika) tytön kanssa. Sitten sanottiin lapsukaisille, että antakaas suukko! Ja ne menikin sitten monta kertaa vastakkain ja antoi suukon toisilleen. Mä hääräsin kameran kanssa ja kirosin digikameran viivettä. Ei saatu hyvää kuvaa, mutta oli se niin suloisen näköistä. Sitten meidän poika kyllästyi pussailuun ja juoksi nurkkaan istumaan, tyttö meni perässä ja huusi "Anna!" "Anna suukko!":)

Niin, ja saatiin pojan kummisetäkin kylään tiistaina! Oli oikein mukavaa jutella ja istua iltaa! Täytyypäs ladata sellanen skype meiränkin koneelle niin voi sitten jutella senkin kautta jatkossa.

Nyt sitten muistuu kaikkea mieleen kun alkaa kirjoittaa. Isäni kävi avovaimonsa kanssa kylässä. Toivat pojalle nimipäivälahjaksi uni-NallePuhin. Sitä painetaan masusta ja se alkaa soittaa unilaulua. Poika sai myös tekogerberan, jolla on huiskinut nyt sitten pari päivää! Mä ostin pojalle nimpparilahjaksi nuken, joka juo ja pissaa. Uskomatonta kyllä, poika otti nuken syliin ja laittoi mukana tulleen tuttipullon nuken suuhun... Miten se osasi? Mummu toi pojalle kukkia ja hammasharjan:) Mummu onkin ollut edelleen supermummu ja hoitanut loistavasti poikaa ja äitiä.
Niin, poika laittoi nuken tänään syöttötuoliin ja alkoi komentaa sitä. Apua, siinäpä sitten näkee itsensä komentamassa toista kun syödään....

Niin, ja yksi päivä siskoni tuli ja vei pojan pulkkailemaan tuohon lähipuistoon. Tulivat takaisin posket punaisina ja poika olisi kovin halunnut olla vielä ulkona. Ilmeisen hauskaa oli ollut!

Tätä tänne kuuluu! Nyt nukkumaan!