Nyt mulla ei oo kalenteria edessä, että en muista niin kovin tarkkaan, että mitä ollaan tehty. Kirjoitan mitä muistan!

Viime viikolla poika oli vähän kipeänä. Tuli yskä. Kurjan kuuloista, kuulosti siltä, että kurkku oli kipeä. Käytiin sitten perjantaina korvatulehduksen jälkitarkastuksessa ja samalla lääkäri sitten tarkasti pojan muutenkin, tavallista kröhää vain, ei lähdetä vielä toimenpiteisiin. Nyt kun tätä kirjoitan, niin kröhät on kokolailla ohi, onneksi, puuta koputtaen.

Viikonloppu vierähti siskon luona Urjalassa. Mekin vähän yritettiin autella puuklapien kantamisessa ja perunannostossa. Poika pääsi tutustumaan Urjalan luontoon ja maisemiin. Illalla saunottiin ja syötiin tosi herkkua peurapaistia. Yö meni aika nihkeästi kylässä kun poika heräsi ja valvoi ties kuinka kauan. Ja aamulla heräsi kuitenkin aika aikaisin... Joskus menee näin.
Aamulla meidän haukku ja siskon haukku otti vähän matsia, ne on tyttökoiria molemmat ja saivat sitten taistelun aikaan, tuloksena meidän hauvelille karvaton kohta päähän ja pieni haava silmien väliin. Sai sitten kovasti parkapisteitä haukkumme. Nyt jo näyttää karvaa kasvavan tuolle kaljulle kohdalle.
Mukava viikonloppu oli kuitenkin jos unohdetaan moiset taistelut! Kiitos isännälle ja emännälle!

Kun tultiin kotiin, mentiin meidän kummitytön 1-vuotis synttäreille! Siellä olikin juhlinta täysillä käynnissä jo. Me vähän myöhästyttiin kun poika olisi vain nukkunut ja nukkunut päiväuniaan. Juhlat oli railakkaat ja mukavat. Synttärisankari ylisuloinen Bamse-mekossaan. Puhalsi kynttilää ja kaikkea. Juttelee niin paljon jo kaikkia sanoja!

Eilen, eli tiistaina käytiin vauvajumpassa pojan kanssa. Siellä yhtäkkiä pukkarissa poika alkoi taputtaa käsiään, eikä sitä taitoa ole sitten unohtanut. Taputtelee iloisena aina kun sanoo, että taputas taas vähän. Myöskin vilkutus on uusi taito. Ennen on vähän huiskinut vain, mutta nyt oikein heiluttaa iloisena!
Ja hassuun asentoon menee usein kotona, seisoo sellaisessa kolmioasennossa, peppu taivasta kohden:) Oonkohan sen jo maininnut, hassu asento se on kuitenkin.

Niin, ja nyt kun ollaan syöty, niin annan aina lusikan kouraan ja niin vaan poika laittaa lusikan sörsseliin ja siitä suuhun. En voisi jättää ihan pojan omaan varaan syömistä, todellakaan, sellaista sotkemista ja sättäämistä touhu on, mutta hienosti välillä sujuu, olen aivan ylpeä!!

Tänään äiti kävi meillä tuomassa pojalle synttärilahjan, kun ei pääse synttärijuhlille lauantaina. Poika sai hienon laatikon, johon laitetaan erilaisia palikoita, se tuntuu olevan ihan hitti!
Herkuteltiin sinisellä kääretortulla, juhlistettiin näin pojan synttäreitä ja myöskin miehen synttäreitä!
Miehelle kävin tänään hakemassa lahjan, Intersporttiin lahjakortin ja pipan. Saan sen täällä paljastaa kun annoin innostuksissani lahjat jo! Pojalle ostin synttärilahjaksi muodikkaat farkut Hennesiltä. Saa sitten ottaa vieraat vastaan muotifareissa!!!

Nyt täytyy mennä valmistamaan puuroa poitsulle, joten suuntaan köökin puolelle. Tässä nyt osa meidän touhuista ainakin!