No niin, meidän pojan musiikkiura on alkanut. Viime viikolla etsin kuumeisesti sopivaa musiikkileikkikoulua, joka sopisi meidän aikatauluihin. Tasan kaksi 2-vuotiaille tarkoitettua muskaria löytyi työajan ulkopuolelta. Konservatorioon päästiin varasijalle ja sit yhteen kalliimpaan yksityiseen musiikkikouluun jo ilmottauduinkin, taatan musiikkistipendin avulla.
No, eilen sitten puhelin soi ja konservatoriosta soitettiin, että Kalle pääsisi nyt sitten sinne muskariin, jos vielä haluaa tulla. Se olikin parempaan aikaan kuin se mihin olin jo ilmottautunut, joten otimme paikan vastaan ja sitten jo eilen käytiin siellä muskarissa.

Oli tosi kivaa! Aluksi poika ihmetteli kovin ja oli vähän sen näköinen, et itken kyllä jos tuot sen nuken lähemmäs, mutta loppua myöten reipastui ja nytkytteli iloisena musiikin tahdissa ja naputteli kapuloita yhteen heppa-laulun tahtiin. Ja mäkin tykkäsin, oli tosi mukavaa lähteä harrastamaan pojan kanssa jotain yhdessä. Oli jännä nähdä miten poika suhtautuu muihin lapsiin nyt kun poika on ollut hoidossakin muiden lasten kanssa jo jonkin aikaa. Kiva nähdä, että poika on ihan sosiaalinen ja iloinen kaveri. Aluksi vähän ujostelee mutta kuitenkin on ihan reippaasti mukana. Ja tuntuu, että musiikista poika kovasti tykkää. Poika usein pyytääkin "munstia" kotonakin.
Tänään oltiin tuossa meidän lähellä sellaisilla markkinoilla. Siellä oli jonkinlainen soittokunta soittelemassa ja yhteislaulua. Poika halusi kuunnella "munstia" ja naputteli kädellä tai sormilla tahtia ja sitten hienosti taputti aina kappaleen jälkeen. Hassu juttu tuo sormilla naputtelu kun se niin kulkee meidän suvussa miehillä:) Pojan taata ja eno ovatkin kovia naputtelemaan lähes koko ajan joten taitaa tulla rumpali meidän pojasta kanssa:) Ei paha juttu ollenkaan:)

No joo, saapa nähdä! Mutta tällainen musiikkiura meidän perheessä on nyt alkanut pojalla, saapa nähdä innostuuko ensi kerrallakin "muskista".